Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék lányokkal beszélni, hogy leküzdjem az önbizalomhiányomat? (lent)
Az a helyzet, hogy 21 lves vagyok és még soha nem volt barátnőm és ez egyértelműen az önbizalomhiányomhoz vezethető vissza. Oké nem vagyok egy David Beckham de azért csak létezik olyan lány akinek tetszek.
A gondok eleve ott kezdpdnek, hogy egyszerűen nem tudok lányokkal beszélni, még gimiben osztálytársakkal igen de úgy, hogy már hónapok/évek óta ismertem őket és tőlük abszolút nem akartam semmit. Egy idegen lánnyal azonban kizárt dolog, hogy tudnék beszélni, lefagyok, dadogok stb.
Arra jutottam, hogy online kellene beszélnem lányokkal, az kicsit oldaná a dolgot, elsősorban nem társkeresés céljából csak úgy. Vannak olyan oldalak, ahol ez lehetséges úgy, hogy lehetőleg ismerőseim nem tudjanak róla? (Tehát nem látjúk facebookon stb.) Nem ilyen chatrouletre gondoltam, hogy random emberekkel hanem úgy, hogy bármikor írhassunk egymásnak.
nem tarom feltétlen azt megoldásnak hogy neten csak úgy beszélgetsz lányokkal mivel azt teljesen más mint élőben...
Nem biztos hogy megoldáshoz vezet az hogy teljesen ismeretlen csajokkal csak úgy beszélgetsz akivel soha nem fogsz vagy nem akarsz találkozni..
Egyébként ismerős a helyzeted még hozzá nagyon is.. ráadásul az önbizalom hiány mellé társul a megfelelni akarás dolog pluszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!