Szerintetek ezért ti elítélnétek? (többi lent, magyarázat hosszú) 14/L
Autizmus spektrum zavarban szenvedek, így nehéz kapcsolatot kialakítanom. Nagymamám kérdi, hogy el szoktam e járni a barátokkal. Mondom neki, nem, nem szoktak engem elhívni.
Aztán kérdezi, hogy szoktam e elhívni barátokat. Erre is nemet mondtam. Azt mondja, hogy elöbb nekem kéne elhívnom elöbb barátokat, csak azután fognak engem elhívni.
Ez megbántott, nagyon. Egyszer volt sulimban rendeztük meg a szülinapomat. Meg amúgy is tanulnom kell sokat. Ö erre azt mondta, hogy a mostani szülinapomra elhívhattam volna a barátaimat a lakásomba, ahova nem sokan férnek be.
De miért bántódtál meg a nagymamád megjegyzésén??? Még ha nem is értesz vele egyet, nem kell halálra sértődni.
Ha nincs kedved meghívni a többieket, akkor ne tedd. Viszont ügyelje arra, ha teljesen bezárkózol, nagyon könnyen teljesen magányossá válsz, mert a környezeted azt szokja meg, hogy sehová nem mész és senkit nem is hívsz magadhoz. Próbálj egy kicsit nyitni.
Utanajartam ennek a cuccnak mert oszinten szolva nem tudtam, hogy mi is ez.
Elitelnek ezert barkit is? Nem hinnem. Nagy valószínűséggel meg nem lattam ilyen betegséggel kuzdot szemtől szemben vagy csak egyszeruen nem vettem eszre. Nagyapamnak volt mentális betegsége, de a csalad es meg sokan masok ugyan ugy szerette. Ezert nem szabadna letornod. Keress olyanokat akikkel jol érzed magad, mert a barátok fontosak. Nem jo magányosnak lenni.
Miért?
Nem értem.
De komolyan. Mot nem gyenge szarkztikát használok haem tényleg nem értem.
Mert nem hívsz el embereket, vagy mert nehéz kapcslatokat kialakítanod? Vagy mi?
Ha neked nem probléma nem hívnak el, ne tegyél semmit se. Csak problémák elen kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!