Mièrt hiszik azt sokan, hogy akinek van munkahelye annak barátai is lesznek?
Nekem van munkám, de sajna barátaim azok nincsenek :(
23/F
#2: Szerintem ez szakmától és mentalilástól is függ. A vendéglátást egy pörgő, laza (nem fizikailag, beállítottságilag) szakmának képzelem el. Ott főként extrovertáltak dolgoznak, egész nap emberek között vannak és könnyebben ismerkednek, haverkodnak, amikből barátságok lesznek.
De egy normális embernek nehéz pl. egy irodai környezetbe beilleszkedni, ha nem pletykálkodik és áskálódik más ellen.
Vagy egy olyan szakmunkásnak, akinek a napi témája nem a sör, foci és dugás lenne.
Vagy egy buszvezetőnek, aki egész nap egyedül dolgozik.
Lássuk be: azért nem egyszerű barátokat szerezni a legtöbb munkahelyen.
#3, nehéz lett volna még több sztereotípiát felsorolni...
A munkahelyen lehet ismerkedni, barátkozni. De az munkahelyi bartáság csak.
Egyéne válogatja mennyire lesz komoly
Én munkahelyre melózni járok, nem barátkozni :)
Néha egy-egy sör a kollégákkal, de ennyi.
#3: De szépen megfogalmaztad :) Teljesen igaz minden szavad. Én is dolgoztam a vendéglátásban, ahol mindig pörgés volt, a kollégák jófejek, lazák, közvetlenek voltak, én is szereztem ott barátokat.
Dolgoztam irodában is nők között. Minden nap gyomorgörccsel jártam be, mivel én voltam az új, nem fogadtak be, lelkileg teljesen kikészitettek. esélytelen volt barátkozni.
igaziból társaság függő is a dolog..
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!