A munkahelyemen sokan magányos típusnak könyveltek el, így az is vagyok. Mi a kiút?
Figyelt kérdés
Alapvetően csendes típus vagyok, sokszor nem igazán tudom, mit mondjak másoknak. Ha valaki megteszi az első lépést, szívesen beszélgetek, szerintem jó hallgatóság vagyok, de az a baj, hogy mindig megvárom, hogy mások szóljanak hozzám, mert nem tudok mit kérdezni. Két éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, és úgy érzem, még mindig nem illeszkedtem be a csapatba, például nincs kivel elmenjek ebédelni, mert nem akarok senkire ráakaaszkodni. Ugyanez a helyzet a kávészünetben. Változtatni akarok ezen a helyzeten, de nem tudom, hogyan kezdjek bele. Vannak-e ötleteitek, tapasztalataitok, hogy hogyan változtathatom meg a magamról kialakított képet?2018. jún. 14. 23:05
1/4 anonim válasza:
Mutasd meg,hogy életed van. Hogy vannak érdeklődési köreid...hogy nincs mindig időd 0-24be. Hogy nem érsz rá állandóan. Hogy nem írsz vissza azonnal ha rád ír valaki,mert nincs állandóan időd,mer dolgod van. Nem feltétlenül kell csak velük foglalkozni,es nem kötelező mindenhova beilleszkedni,mindenkit elviselni.
2/4 anonim válasza:
Mitől lenne már ráakaszkodás, ha ketten mentek ebédelni vagy kávézni? Másnak is jól esik a társaság, nemcsak neked. Felnőttként nem kéne olyan gátlásosnak lenned, mint egy kamaszlánynak vagy még kisebbnek. Igenis beszélgetni kell, ez egy felnőttől elvárható. Bármiről. Hogy késett a busz, hogy milyen az idő, hogy hol vette a másik az új blúzát, hogy mit csináltál hétvégén, hogy mit főztél, bármi. És ha a másik mond valamit, nemcsak hallgatni kell, hanem belekérdezni, hozzáfűzni valamit a saját tapasztalataidból, véleményedből.
3/4 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mit gondolnak, csak a feladat legyen kész és rendben van minden. Mindenki élje az életét, a munkahely nem Las Vegas...
4/4 anonim válasza:
munkahelyen nem pofázni kell meg ismerkedni,hanem dolgozni gyorsan és pontosan. Azért jársz be hogy pénzt kapj ezért a kinti életedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!