Bit123bit kérdése:
Tényleg sokan társfüggők? Tényleg sokan félnek a magánytól úgy hogy nem is tudnak róla?
Figyelt kérdés
Bevallom én is az vagyok, és sok ideig nem is tudtam róla.. :D Viszont rengeteg embernél látom hogy szinte hozzá van ragasztva a párjához, és mindent elnéz neki például ha véletlen meglöki a vállával akkor legalább nyolcszor kér bocsánatot, és közben mondja hogy "kicsim nagyon szeretlek".. Sőt rengeteg embernél látom azt hogy a fiú odahívja magához a barátnőjét, és a barátnője órákig ott ül az ölébe, ha pedig a lány elmegy a fiú megy utána követi mindenhová.. Akárhányszor bemegyek egy olyan társaságba ahol valakinek van barátnője mindig ezt látom.. Amúgy meg rengeteg olyan lányt is látok aki a párjához van ragasztva, de úgy hogy csoda hogy a fiú nem fullad meg.. Sőt olyan lányokat, fiukat is látok akik 5 percre nem tudnak elszakadni a telefontól, mert a párjukkal beszélgetnek.. Én egyszer 10 percig nem írtam vissza a volt barátnőmnek, és ő azt hitte hogy ott hagyom.. Tehát most akkor tényleg sok ember nem is tud arról hogy társfüggő? Tényleg ennyire félnek a magánytól, hogy nem is akarnak tudni róla?2017. júl. 7. 15:34
1/4 anonim válasza:
Igen. Nem tudom, hogy ez milyen érzés lehet, de biztos nagyon rossz. Én társsal is jól érzem magam, és egyedül is.
2/4 anonim válasza:
Ja, sok ilyen van. Ez engem nagyon zavarna, én lány vagyok, de direkt olyan fiút kerestem, aki el tudja magát foglalni. Emlékszem, amikor pár hónapra másik városba ment továbbképzésre, nem értették az ismerőseim, hogy miért nem parázom. "biztosan meg fog csalni" "hát hogy bírtad elengedni, én megőrülnék" stb. Komolyan nem értem ezek az emberek nem tudják magukat elfoglalni, nincsen életük? Nekem egyik ismerősöm ilyen, amit írtál, ha a barátja nem vitte magával szórakozni, lesni kezdte a fotókat, amik a bulin készültek, meg hívogatta 10 percenként a srácot, szerintem ez szörnyű.
3/4 anonim válasza:
Igen,görcsösen félnek attól,hogy elveszitik a másikat,de pont ezzel a viselkedéssel taszitják el maguktól.Aki egészséges önértékeléssel rendelkezik azt zavarja az ilyen vislekedésforma-betegnek érzi magát tőle és előbb-utóbb menekülni fog ebből a kapcsolatból.Pl.töröltem valakinek az ismerős kérelmét az interneten,mert az állt a profilján,hogy sürgősen keres egy nőt jóra való feleségnek.Na,ha ezt meglátja valaki azonnal menekülni kezd.Meg látszott aképen is hogy nincs minden rendeben az ürgével...Nem azt akarom ezzel mondani,hogy azzal gond van ha valaki társra vágyik,de nem kell ezt annyira hangoztatni.Az érett személyiségű ember tud várni,tudja késleltetni a dolgokat-nem kell a másikat mindjárt lerohamozni,elvárásokat támasztani vele szemben.
4/4 anonim válasza:
nem ezt nevezik társfüggőségnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!