Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha felteszek egy kérdést, és...

Ha felteszek egy kérdést, és kevesen válaszolnak rá, viszont másnak ugyan arra a kérdésre sokan válaszolnak, akkor lúzer vagyok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok népszerű, sem nagyszájú, sem közvetlen, nincs sok barátom sem, félén visszahúzódó vagyok. Úgy érzem, el lehet nyomni engem, pedig nem szeretném. És itt is mintha nem vennének észre az emberek.. Ezen lehet változtatni?

2017. nov. 6. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
itt gyakorin?
2017. nov. 6. 12:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, itt. (de a való életben is akár)
2017. nov. 6. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy lúzer! Senki sem az, nem mások értékrendjének kell megfelelned, hanem a saját elvárásaidnak. Lehetségesnek tartom, hogy más időpontban többen nézik a kérdéseket, látogatják ezt az oldalt.

Próbálj nyitottabb lenni a való életben is, nem csak interneten keresztül. Ha folyamatosan ezen rágódsz, bevonzod az életedbe a rossz dolgokat.

Keress hasonló beállítottságú személyeket, ha egy társaságba kerülsz velük, akkor lehet kizökkensz ebből a helyzetből.

2017. nov. 6. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezen múlik a sok válasz.

Sok múlik a témán. De ha hasonló kérdések vannak, akkor az számít, hogy éppen mennyi ember van fent. Nyilván ha sokan, akkor több válasz lesz. Vagy mennyi új kérdés van. Mert sokszor kiírsz egy kérdést és egy perc múlva már nincs is ott a főoldalon az új kérdések között, mert annyi új kérdés jött közben. És sokan csak a főoldalt nézik.

Szóval ez is csak az önbizalom hiány miatt van, hogy rögtön azt gondolod, hogy miattad nem válaszolnak.

Ne adj ennyire mások véleményére, ne akarj ennyire megfelelni. Olyan vagy, amilyen. Így szeressenek.

2017. nov. 6. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, én is lúzer vagyok, és én is ezt érzem itt, illetőleg online játékban is, mintha az emberek az online világban is egy pillanat alatt kiszűrnék, hogy lúzer vagyok
2017. nov. 6. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem unják ugyanazt a kérdést. Valószínűleg már többször kérdezték ugyanazt, mint te.
2017. nov. 6. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!