Lehetek pasikent annyitra ronda, hogy a csunyanoknek sem kellek?
Kepkuldes utan azt mondjak nem vagyok gaz....Masik nap megis leraznak valami uruggyel.
Szerintem atlagos vagyok.Van vagy 20 kilo feleslegem igaz,de azon vagyok,hogy legyurjem.Nem rugok be sose,nem cigizek,van penzem,hazam,munkam,es a magukat csunyaknak nezezo nok jonnek be inkabb,megse jon ossze.Hihetetlen ez a vilag.Mit kellene tegyek,hogy csajom legyen???

Semmi baj azzal ha nem nézel ki jól,csak ápólt legyél.Azt meg ne nézd ,hogy se ronda se szép lánynak nem kellek stb. Ha jófej vagy,rendes,ápólt,és nem vagy egy elesett,akit majd el kell tartani akkor ídővel biztos lesz valakinek kelleni fogsz.
Az én párom pl mozgássérűlt:D
Senki nem akart vele összejönni,de én megszerettem:D
Egy fontos dolog:ne keress csajt. Ne akarj mindent megtenni ,hogy ah legyen csajom ..kell csaj..
Anno én is rástresszeltem,és csak bunókat fogtam ki akik miatt majdnem eret vágtam,de amint figyelmen kívűl hagytam,rámtalt.
Próbáld ezt,hogy vársz (tudom hosszúnak tűnik)és amikor nem számítasz rá, jón valaki. És szem élőben ismerkedj. Facebook meg ilyeneken nem túl jó.

Siv Widerberger: Szerelem
Sten-Malténak nagy, vörös és elálló
füle van.
Nekem tetszik
a nagy, vörös és elálló
fül.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!