Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehetek pasikent annyitra...

Lehetek pasikent annyitra ronda, hogy a csunyanoknek sem kellek?

Figyelt kérdés

Kepkuldes utan azt mondjak nem vagyok gaz....Masik nap megis leraznak valami uruggyel.

Szerintem atlagos vagyok.Van vagy 20 kilo feleslegem igaz,de azon vagyok,hogy legyurjem.Nem rugok be sose,nem cigizek,van penzem,hazam,munkam,es a magukat csunyaknak nezezo nok jonnek be inkabb,megse jon ossze.Hihetetlen ez a vilag.Mit kellene tegyek,hogy csajom legyen???

2018. jún. 20. 18:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem túlsúly nem feltétlenül gond. Szerintem csak nem keresel elég kitartóan. Ha mégis, akkor próbálj meg jobban figyelni magadra. Nekem volt egy osztálytársam, intelligens, humoros, kedves. Mindenki kedvelte, viszont senki nem akart randizni vele. A fogai rohadtak, állandóan izzadság szaga volt. Rengeted olyan dolog van ami taszítja a nőket. Pl. senki nem akar megcsókolni egy pasit, aki életében nem találkozott fogorvossal. Ha higiénia rendben van, akkor a stílus lehet a gond. Pl. egy beszólás egyből kiábrándítja a nőket. Szerinted bárki is válasz egy olyan pasit, aki már randin szexista, bunkó megjegyzéseket tesz?
2018. jún. 21. 12:50
 22/27 anonim ***** válasza:
68%

Semmi baj azzal ha nem nézel ki jól,csak ápólt legyél.Azt meg ne nézd ,hogy se ronda se szép lánynak nem kellek stb. Ha jófej vagy,rendes,ápólt,és nem vagy egy elesett,akit majd el kell tartani akkor ídővel biztos lesz valakinek kelleni fogsz.

Az én párom pl mozgássérűlt:D

Senki nem akart vele összejönni,de én megszerettem:D

Egy fontos dolog:ne keress csajt. Ne akarj mindent megtenni ,hogy ah legyen csajom ..kell csaj..

Anno én is rástresszeltem,és csak bunókat fogtam ki akik miatt majdnem eret vágtam,de amint figyelmen kívűl hagytam,rámtalt.

Próbáld ezt,hogy vársz (tudom hosszúnak tűnik)és amikor nem számítasz rá, jón valaki. És szem élőben ismerkedj. Facebook meg ilyeneken nem túl jó.

2018. jún. 21. 18:33
 23/27 anonim ***** válasza:
50%
Megértelek kérdező...... Én sem kellek senkinek... Minden lány elutasít az elálló fülem miatt, pedig nem vagyok igénytelen, tisztán tartom magam és divatosan is öltözködöm, de mind hiába......... 21/F
2018. jún. 23. 20:51
 24/27 anonim ***** válasza:
47%

Siv Widerberger: Szerelem

Sten-Malténak nagy, vörös és elálló

füle van.

Nekem tetszik

a nagy, vörös és elálló

fül.

2018. jún. 24. 10:39
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
nekem sincs szerencsém (még a csúnyákkal se)
2018. jún. 25. 13:02
 26/27 anonim ***** válasza:
174 cm magassághoz a 114 kiló az nem 20 kiló felesleges hanem minimum 40. Én 181 cm vagyok és 85 kiló. és rajtam is van 10 kiló plusz. szóval van még mit leadni.
2018. jún. 27. 07:29
 27/27 A kérdező kommentje:
Probalkozom de alig fogyok....2 hete alig esze, es csak 1 kilo ment le...1
2018. jún. 28. 18:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!