Lehetek pasikent annyitra ronda, hogy a csunyanoknek sem kellek?
Kepkuldes utan azt mondjak nem vagyok gaz....Masik nap megis leraznak valami uruggyel.
Szerintem atlagos vagyok.Van vagy 20 kilo feleslegem igaz,de azon vagyok,hogy legyurjem.Nem rugok be sose,nem cigizek,van penzem,hazam,munkam,es a magukat csunyaknak nezezo nok jonnek be inkabb,megse jon ossze.Hihetetlen ez a vilag.Mit kellene tegyek,hogy csajom legyen???
37-es a testtömegindexed, 30 feletti az elhizott (90 kg), 25 feletti a túlsúlyos (76 kg).
85-re fogyjál le először.
Mert ha valaki "csunyano", vagy legalább is annak gondolja magát, miért azok a férfiak tetszenének neki, akik a szebb nőknek nem kellenek? Elmagyarázhatnád, mert nem igazán értem, mi az összefüggés a kinézet és az ízlés között..
Én nem vagyok valami szép lány, de attól még nem akarok olyan pasival együtt lenni, aki nem tetszik külsőre, csak hogy legyen valakim. Ha nem találok olyat, akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, inkább maradok életem végéig egyedül :)
Rajtam egy kiló felesleg sincs, mégsem kellek én sem egy nőnek.
Szerintem nem ezen múlik.
3 kérdés.
1. Nem lehet, hogy a külsődön kívül a stílusoddal is van baj? Mondjuk szeretsz gúnyosan beszólogatni?
2. Honnan tudod, hogy a csúnya nő csúnyának tartja magát? Lehet akkora önbizalma van, hogy azt hiszi magáról, ő a világszépe.
3. Miért nem tudod elfogadni, hogy a kapcsolathoz kölcsönös vonzalom kell, és miért ne várja ki az ember a megfelelőt, és ne alkudjon meg csak azért hogy legyen valakije?
Szerintem 174cm ideális súlya kb 77-82kg
Kövér vagy, de attól független lehetne csajod. Valamit nagyon elcseszel. Tanulmányaim szerint, a "csúnyanőknek" nagyobb az igénye, ezért éldegélnek egyedül. :)
Küldj egy képet
ma 18:54
1.Lehet.
2.Olyanokkal ismerkedtem akiket lecsunyaztak a kornyezetukben is.
3.31 eves vagyok hova varjak meg? a szerelem nem jott velem szembe meg eddig az utcan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!