Szerintetek milyen élet ez? :/ 21f
Figyelt kérdés
Nincsen senkim. Se barátaim, sem barátnőm (soha nem is volt). Szinte mindig egyedül vagyok. Az életem a munkából, sportolásból, kutyámról, és a gépezésből áll.:(
Nagyon vágynék emberekre, társaságra, meg persze párra, de úgy érzem hogy nekem nem lesz senkim. Mert nem tudok ismerkedni.
Tudom hogy most sokan azt írnátok hogy mindenki maga alakítja az életét, és ha változást akkor változtassak. De nem tudok, mert ez olyan mintha valaki mozgássérülten születik, akkor hiába akar úgy mozogni mint egy egészséges ember, nem fog tudni. Én ugyan ezt érzem az ismerkedésben.:( Ezt kaptam az élettől;(
21F
2018. máj. 26. 12:30
12/12 anonim válasza:
Ha játszol a gta 5-tel akkor irj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!