Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Velem van a baj vagy ez...

Velem van a baj vagy ez természetes?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok és az iskolában sok barátom van de sulin kívül az életem egy nulla. A sportot abbahagytam a tanulás miatt. Kb havonta ha sikerül rávennem valamelyik osztálytársan hogy mozduljunk ki de azon kívül itthon "koptatom" a szobám. A lányoknál szintén nem megy a dolog mert mindegyik a nála 5évvel idősebbekre bukik vagy a kigyúrt állatokra. Mit kezdjek magammal?

2018. máj. 12. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez így nagy kamu, hogy azért nem tudsz csajjal menni sehova mert 18 vagy és nem vagy kigyúrt. A hiba nyilván benned van csak könnyebb másra kenni. Talán nem így kéne hozzáállnod a csajokhoz, hanem nyitottan és barátságosan.

36N

2018. máj. 12. 12:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Hidd el utálok kifogásokat keresni de a szüleim miatt még haza se tudnám hozni a lányt akivel éppen megismerkednék mert apám iszik anyám meg kiabál vele.
2018. máj. 12. 12:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazad van. Ezen a földön kizárólag a 23 éven felüli kigyúrt pasiknak van barátnője. Ha mást látsz, az csak optikai illúzió.
2018. máj. 12. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!