Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan legyek népszerűbb?

Hogyan legyek népszerűbb?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy csak +1 felesleges dolog vagyok mindenki életében. Nem vagyok tömeg ember, vagy hogy mondjam, sem antiszociális, bár szabadidőmben inkább egyedül vagyok. Ma, például, úgy éreztem, miközben a város legismertebb gyermekét aki vicces, bár inkább szemtelen, jól néz ki, körbevették az emberek, lányok leginkább, én csak ültem ugyanabban a buszban, mint ők...csupán velem nem foglalkozott senki. Hiába vagyok "vicces", ha ezt csak ismerősök egy szűk köre értékeli. Nem tudok senkivel sem beszélgetni úgy általánosan... "Önbizalomhiányos" és számítógépfüggő is vagyok. A kezeimen karcolások, vágások és azokból maradt hegek vannak. Mi lenne a kulcs a boldogsághoz? Nagyon el tud keseríteni, hogy egy 11 éves srác jobban elvan a város "raj"gyerekeivel, mint én úgy bárkivel. Talán a pénz, és azokból származó értékek? (Pl, JBL hangszóró. Errefelé ezekre ugranak az emberek, bár itt is inkább a lányok többsége) Vagy a szemtelenség? A tömegcuccok?

Hozzáteszem én sem vallom magamat kifejezetten rondának, sem szemtelennek, maximum néha egy-két magaslabdát lecsapok, többet nem.

Mit tehetek? Vagy maradjak ugyanígy, és bízzam az időre?

(13/f)

#élet #karakter #sokszáz
2018. máj. 11. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Rosszul értelmezed az "antiszociálist" tudtommal az egy betegség, amit mondani akartál az az "aszociális"... A népszerűség kulcsa a külsőség, lazaság, extrovertált személyiség. Gondolom.
2018. máj. 11. 18:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, az anti-és aszociális fogalomban való különbség valóban igaz. Ennyivel is többet tudok, köszi.

Btw: eléggé rástresszelek mindenre, kivéve ha gépezek, akkor nem. De mivel a gép előtt nem látnak/hallanak/stb. ezért ez majdnem olyan, mint ha nem is lenne. Külsőleg nem tudom, alapból szerintem nem az emberek legalja vagyok, viszont elég csúnya a fogsorom, ezért járok fogszabályzóra is. Extrovertált személyiség a kifelé forduló, az introvertált pedig a befelé forduló. Ebben igazam van?

2018. máj. 11. 18:35
 3/4 anonim válasza:
100%

Másik válaszoló vagyok,de igen, így van. Viszont fontos megjegyezni, hogy ezek nem dobozok, kevés ember 100%-ban extrovertált vagy introvertált.

Ha jól gondolom, egy-két év múlva mész gimibe, ott lehet fordul a kocka, legalábbis megismersz hasonló embereket, mint te.

Esetleg nézd meg milyenek ezek a haveri körök: sokszor ami kívülről fénylik, az belül érdekbarátság, semmi bizalom, furkálódások...

Szeretnélek biztatni, most még nagy változások előtt állsz, mind lelkileg, mind gondolkodásilag. Nézz szét az osztályban, hátha van valaki, akire eddig sose gondoltál volna, hogy jóban lehettek. Én egy tanácsot kaptam a gimihez anno otthonról: soha ne írjak le senkit, bármikor történhet olyan, hogy azzal az emberrel barátok leszünk.

Sok sikert! ;)

2018. máj. 11. 19:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hármas!
2018. máj. 11. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!