Luca00 kérdése:
Hogy legyek népszerűbb az osztályban?
Figyelt kérdés
#osztály #népszerőség
2016. febr. 22. 17:28
2/7 anonim válasza:
Új ájfón, dobd ki a csöcsöd, flörtölj a fiúkkal, és legyél nagypofájú, aki mindenkinek beszól.
3/7 anonim válasza:
Legyél kommunikatívabb az osztályban ,és bárkivel kommunikálj, aki úgy látod, hogy nyitott rá és van kedve. Legyél laza, közvetlen, mosolygós, barátságos. Ja amúgy én nem tudom, mert nem szokásom a népszerűséget keresni. Az a lényeg, hogy a buta libusokkal is, meg a stréberecskékkel is, meg a többiekkel is mind-mind kedvesen dumáljál, és bárkihez odamehetsz. Mondjuk mégegyszer mondom, én nem értek hozzá, csak ezt láttam magam körül, ja és nem akarok senkit se megsérteni, szóval bocsi.
4/7 anonim válasza:
Ne akarj az lenni....
Akaratodon kell változtass nem magadon, logikátlan célért.
Segíthetek rávilágítani dolgokra ha rám írsz.
5/7 anonim válasza:
Úgy van, ahogy Red Vixen írja. Minek akarnál nyalni néhány embernek vagy érdekből haverkodni? Én láttam olyat aki ezt csinálta, szó szerint segget nyalt, hogy a menők között legyen. Nem tanult, mert azok se tanultak. Kényszeresen humorizált nekik, hogy ő legyen a vicces fiú. órákon hangosan 5-6 poént elsütött, hogy rajta nevessenek. A "főnöknek" nyalt folyamatosan. Tökéletesen elzüllött, mindemellett a barátai csupán érdekbarátok, akik kihasználják, a háta mögött kibeszélik. Népszerű lett, de igazából nem szeretik. Nem a valós személyiségét mutatja és aki figyelmes az észreveszi. Olyan szekér után ne szaladj ami nem vesz fel. Azokkal barátkozz akiket tényleg kedvelsz és rendesek veled. Légy mindig önmagad.
6/7 anonim válasza:
Ha yoloban élsz, és csinálsz ra dom baromságokat amik kitűnnek a hétköznapokból az emberek beszelni fognak rólad ezáltal népszerű leszel. Én is így lettem, higy egyik nap cigizve mentem be és az igazgató öltönyén nyomtam el a cigim. Majdnem kirúgtak de emiatt én lettem a suli egyik legnépszerűbb gyereke. Amúgy jó gimnáziumba járok és ezért verte ki a biztosítékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!