Mit csinaljak az osztalyban?
Bekoptem par gyereket hogy piat hozztak be a suliba es most en vagyok a r*b*nc,k*rv*,stb..... Es most vagy 7 gyerek utal
De ha ha bemegy anyum hogy beszeljen az ofommel meg azzal aki lek*rv*zott akkor az a fiu meg se merne szolalni meg letagadna.
Ha nem igaz hogy hoztak be piat akkor kiert haborodott fel? 14/l
szerintem hibát követtél el, olyanba ütötted az orrod amibe nem kellett volna. mi közöd hozzá, hogy ki mit visz be suliba? amég téged nem akarnak bevonni a tevékenységükbe akaratod ellenére nincs jogod beavatkozni - ergó megérdemled a szúrós pillantásokat és beszólogatást, örülj hogy a hajad nem rángatták meg! nekem pl annó pár osztálytársam rendszeresen füvezett nagyszünetbe, mindenki tudta /mármint mi a társaik/ de soha senkit nem érdekelt, és még csak eszünkbe se jutott feldobni őket mert soha nem ártottak még a légynek sem.
a te leírásodból meg arra lehet következtetni, hogy te csak tudtál róla, de nem voltál benne a dologban /külömben fel se dobtad volna őket/ így számomra érthetetlen miért kellett belekontárkodnod. biztos ilyen buzgómócsing-szerű, minden lében kanál tipus vagy. ha jót akarsz leszoksz róla, vagy igen keserves iskolaéveid lesznek és bújkálhatsz állandóan az anyukád meg a tanárnénik szoknyája mögé!
28/f
Most vagy nem tudta tartani a száját az osztályfőnököd, vagy nem ez az első eset, amikor köpsz és így azonnal tudta mindenki kérdés nélkül, hogy te voltál.
Nagyon nem szimpatikus az ilyen viselkedés. Mondd, mire jó ez neked?
Kis szarkeverő vagy persze hogy utálnak
Szép kis összefogás van az osztályodban
Remélem téged is beköpnek majd ha csinálsz valamit
Mit ártottak volna neked azzal ha isznak? Még fegyver esetén megérteném de így...
Kérhettél volna egy felest hallgatásod fejében de inkább beköptél őket hogy rossz legyen nekik ahelyett hogy hasznot húztál volna belőle
6 évesek csinálják ezt a sütivel hogy inkább bezabálják bármilyen rossz nekik csak hogy másnak ne jusson
De ha inni nem akartál volna velük akkor is attól még hogy hasznot nem húztál volna belőle miért kellett bántanod őket?
Na először is.
Az emberek utálják a besúgókat, akkor is, ha van alapja a besúgásnak. Ez egy utálatos szerep, ha vállalod, hát lelked rajta, de akkor készülj fel rá, hogy csúnyákat fognak mondani rád.
Az osztályfőnököd most annak örül, hogy van egy besúgója, aki szól neki az ilyenekről. Hiába ígéri, hogy nem adja tovább, kötelessége, ez a sulikban benne szokott lenni a házirendben. Tiltott szereket nem szabad bevinni, és mivel az osztálytársaid megsértették ezt, ezt ofődnek jelentenie kellett. Úgyhogy ha ismét ilyen lenne, biztosra veheted, hogy továbbadja, és az osztály is megtudja.
Én a helyedben abbahagynám a mások dolgával való foglalkozást, ha nem akarod kiutáltatni magad a suliból végleg. Te nem vagy ludas ilyesmiben, tehát nem lesz rád nézve következménye, hadd tartsák ők a hátukat, majd lebuknak maguktól is (főleg hogy az ofő már tudja, hogy figyelni kell erre). Vagy esetleg lesz más, aki beköpi őket.
Ha azt akarod, hogy ilyen ne legyen, akkor egyszerűen ne csináld többet. Ha viszont úgy érzed, fontosabb szólni a tanárnak, akkor tedd azt, csak akkor készülj fel, hogy ilyeneket kapsz a társaidtól.
El sem hiszem, hogy itt mindenki azzal foglalkozik hogy te köptél, miközben egy osztálynyi kiskorú 14 éves az iskolában piál tanulás helyett :DD
Emberek!
Lehet, hogy a ti kölykötök is ott van ezek között, legyetek rájuk büszkék :D
Aztán szarni rá ki mit hisz, igaziból az ő dolguk, hogy hogyan b...ák el az életüket, ne foglalkozz velük az a legjobb.
7/7 mennyél már a hülyeségeddel. mindenki volt kölyök, mindenki csinált ezt-azt heccből. én is vittem be piát és ittunk, de nem tanulás helyett, hanem csak úgy poénból, tudod: diákcsíny. nyilván nem rendszeresen, hanem csak egyszer, csak a szabályok kijátszása kedvéért. meg persze sok más mindent is megcsináltunk, amiért kijárt volna egy kiadós seggberúgás. mégis rendes ember lettem: tanultam, dolgozok, családom van. szóval ne csináljunk már bolhából elefántot!
biztos vagyok benne, hogy az én gyerekem is fog ilyeneket csinálni amikor iskolás lesz, mint minden egészségesen felnövő gyerek - a csínytevés hozzá tartozik ehhez az időszakhoz. ha lebukik nyilván jól összeszidom (ahogy velem is tették a szüleim) és elzavarom a szobájába, aztán a nem lát és hall bennünket jót nevetek az asszonnyal és felidézzük a saját hülyeségeinket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!