Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csinaljak az osztalyban?

Mit csinaljak az osztalyban?

Figyelt kérdés

Bekoptem par gyereket hogy piat hozztak be a suliba es most en vagyok a r*b*nc,k*rv*,stb..... Es most vagy 7 gyerek utal

De ha ha bemegy anyum hogy beszeljen az ofommel meg azzal aki lek*rv*zott akkor az a fiu meg se merne szolalni meg letagadna.

Ha nem igaz hogy hoztak be piat akkor kiert haborodott fel? 14/l

2016. jan. 30. 09:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
22%
Azért nem kellene ilyeneket mondani egy kislányra, mindenki hibázhat.
2016. jan. 30. 11:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez a legértelmetlenebb dolog.

1) Semmi jutalmat nem kaptál amiért köptél.

2) Ha nem mondod el, akkor sem tudnak felelősségre vonni.

3) Csak vesztettél az egész dologgal.

Nekem úgy tűnik irigységből csináltad, mert a lelked mélyén te is együtt akartál szórakozni velük.

Jó lenne, ha az alkohol lenne a legkárosabb a suliba, vagy a fű. De sajnos nem az, hanem a gyerekek viselkedése, mikor egyik elkezdi zaklatni a másikat, aztán az vagy otthon szorong és rámegy a gyerekkora, vagy bever neki egyet aztán ő lesz a hibás. Vagy kiutálnak valakit aki nem szol bele senki dolgába. legalábbis én ezt látom ennél a korosztálynál.

Nem tudom eddig hány gyereknek lett baja az iskolában alkoholfogyasztás miatt. Írjuk az alkohol számlájára, hogy az amúgy is 2szer bukott Ferike közmunkás lett?

A vallásos iskolákról/szülökről meg annyit, hogy ráerőltetnek egy eszmét a gyerekre. Ha ő annyira odaadná magát ennek az eszmének nem szegné meg egyik szabályát sem.

2016. jan. 30. 12:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát az én osztályomban általánosban valószínűleg jól meg is téptek volna emiatt, úgyhogy szerintem örüljél, ha ezekkel a beszólogatásokkal megúszod te kis árulkodós.
2016. jan. 30. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!