Mit csináljak, ha én vagyok a legnyomorékabb az osztályban?
Jövőre lesz a szalagtűzőnk és már pár fiú elkezdett lányokat kéregetni, hogy velük táncoljanak...Már szinte az összes lánynak van párja, csak nekem meg talán 1-2 lánynak nincs. És van a fiúk között egy gyerek, akit szintén kiközösitenek a többiek, mondjuk őt azért, mert nagyon nagyon fura és ijesztő szokásai vannak meg ápolatlan, büdös...És félek, hogy vele fognak összerakni, mert csak mi maradunk a végére, mondjuk az a gyerek alacsonyabb is nálam, szóval hülyén néznénk ki egymás mellett és lehet, át kéne rendezni a párokat miattunk és akkor engem egy magasabb fiú mellé raknának be, de akkor meg kitörne az osztálybotrány, hogy semelyik fiú nem akar majd velem lenni és hogy azért is milyen szemét vagyok, hogy miattam kell szétszedni az eddigi párokat...Már előre félek, mert tudom, hogy hogy be fognak majd szólni a többiek, legszivesebben nem is táncolnék, de muszáj. Már a tánctanár is ki van fizetve.
Ez annyira kinos, szerintetek mit csináljak? Már komolyan olyanokban gondolkodom, hogy inkább direkt leesek a lépcsőn, hogy eltörjön a lábam és talán a tánctanárra szánt pénzt is visszakapom és táncolnom se kell. Csak az elég fájdalmas lenne..
17/L
Találj ki egy indokot, hogy miért nem táncolhatsz.
Vagy rábeszéled anyud, hogy menjen be és közölje, hogy xy miatt nem táncolhatsz.
Keress mást akivel táncolhatsz.
Kérd meg exed, unokatesód vagy bárkit akivel jóban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!