Miért nézi az osztályban állandóan mindenki a begipszelt kezemet?
Figyelt kérdés
Azt értem hogy először érdekes de már 2 hete gipszbe van a kezem, úgy vagyok suliban de észreveszem hogy most is állandóóan azt bámulgatja mindenki. Ez most mért olyan érdekes dolog? Ti is ezt csináljátok ha valaki gipszbe megy suliba?2015. okt. 13. 15:33
1/3 anonim válasza:
jaj ne dramatizáld már túl. szerintem te vagy az akit a legjobban érdekli az egész. de most komolyan erre mit írjunk? rajtam is volt már többször is gipsz, néha megnézték, ennyi. de erősen kétlem hogy a gipszed miatt mindenki téged bámulna, nem akörül forog a világ.
2/3 anonim válasza:
Félnek, hogy elborul az agyad, ámokfutásba kezdesz, és kegyetlenül megtakarod őket a gipsszel.
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg nem történt azóta semmi új, hogy gipszed lett, így még mindig az a legérdekesebb.
Amúgy én egyszer úgy ültem be órára, hogy előtte vettek tőlem vért és még a karomra volt tapaszozva a vatta. A csoporttársaim egész órán azt bámulták és észrevettem, hogy még hetekkel utána is rá-rásandítottak a karomra, hogy van-e rajta valami :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!