Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek népszerűbb az...

Hogyan legyek népszerűbb az osztályomban?

Figyelt kérdés

Olyan közömbös vagyok az osztályban, tehát nem a "tápláléklánc" legalján vagyok viszont, szeretnék az alfa hím lenni és a kérdésem az lenne, hogy hogyan érhetném el ezt?

15F

2015. nov. 12. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Okkal vagy ott, ahol. A többiek csak oda sorolnak. Ha hatalmasat változol, akkor sem leszel már te a dolgok tetején, mert téged így fogadtak el és kész. Pár fokot mehetsz fel, de sosem leszel már az osztály istene. Azért remélem nem ment el a kedved az élettől. :P
2015. nov. 12. 18:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Az előző válaszával értek egyet.
2015. nov. 12. 18:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát ebben nem vagyok olyan biztos, mert régebben a barátommal egy lány se beszélt ma meg már elérte azt, hogy minden lány érte nyüzsgik
2015. nov. 12. 19:58
 4/7 anonim válasza:
Szerintem nem igazán lehet a pozíciódon változtatni, mert csak mindenki süllyeszteni fog. Fogadd el ami van, és próbálj azokkal beszélgetni/haverkodni akik számítanak. Ha ez se megy, barátkozz az aljával, és ők legalább felnéznek rád :) 12L
2015. nov. 13. 16:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy ez a helyzeted. Engem pl. mindenki hülyének néz, de néhányan meg nem merik ezt megmondani a pofámba... Olyan szánalmasak, komolyan. Erre veri ki mind.
2015. nov. 13. 19:06
 6/7 A kérdező kommentje:

#4 Köszönöm a választ csak egy baj van, összesen 8-an vagyunk fiúk abból van egy hármas külön csoport, egy hármas meg, én+ a padtársam aki olyan szinten egy 9-es szintű diák alatt van, hogy rossz ránézni. Nem tudom feltalálni vele magam és folyamatosan követ mindenhova...és vagyok én szinte magányban ha nem követ engem..

#5 Köszönöm a válaszod, és sok sikert kitartást kívánok neked is. :)

2015. nov. 13. 20:30
 7/7 anonim válasza:

(#4 kommentelő)

Hát az úgy tényleg nehezebb. Próbálj egy lánnyal. Lehet, hogy hülyeség, de én tökre örülnék, ha oda jönne hozzám valami fiú, és elkezdene velem dumálni. Na mindegy. Sok sikert továbbra is. :) 12L

2015. nov. 14. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!