Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehetnék menőbb az...

Hogy lehetnék menőbb az osztályomban?

Figyelt kérdés
Mindenki tök cool beszólásokat nyomat, én meg csak ülök és próbálok hasonlóakat kitalálni, de nem megy!!! Létszi segítsetek!!!
2015. jan. 10. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

Legyél butább, ne tanulj semmit, focizz, szólj be a tanáraidnak, verekedj, csajozz ezerrel.

Asszem most ez a menő.

2015. jan. 10. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
erre születni kell:Dna de komolyan ha nem olyan a stílusod akkor csak eröltetésnek fog tünni...
2015. jan. 10. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
De akarj menőbb lenni, csak legyél szimplán jó fej, és kész.
2015. jan. 10. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Ennek belülről kell jönni. Ha nem jön akkor szívtad.
2015. jan. 10. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán minek kell menőnek lenni? Zavar, hogy nem vagy a központban? Hagyd rájuk te meg legyél önmagad és kész akkor majd jönnek maguktól a dolgok. Minden más erőltetett lesz és nevetséges. Nem lehet mindenki menő de attól még nem lúzer. Mindenki jó valamiben.

Amíg másoknak akarsz tetszeni és megfelelni addig sosem fogod a magad életét élni.

2015. jan. 10. 22:25
 6/6 anonim válasza:
Figyelj.! Legyél önmagad és ne arra törekedj h menő legyél és a beszólásokat ne erőltesd, de önmagadtól is lehetsz menő.!!!!! Ha olyan próbálsz lenni mint a többi kortársad abból hidj nekem nem lessz semmi.. Legyen egy SAJÁT STÍLUSod és egy kis idő múlva tégedis lehet hogy téged is tisztelni fognak.. (Velem is ez volt és jó úton haladok.. Még nem nyertem el a teljes tiszteletet, de már kevés van vissza.. Ne hagyd magad "csicskáztatni" csak hogy bevágódj.! 14/F
2015. jan. 27. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!