Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnék kedvelt a...

Hogyan lehetnék kedvelt a leendő osztályomban? Jó benyomást szeretnék tenni.

Figyelt kérdés
nincs önbizalmam

2012. máj. 22. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Hát,attól függ milyen iskolába mész,naygvárosba vagy csak kisebbe,és ha a divat biccseknél akarsz bevágodni,akkor dicsérd állandóan a rucijukat,sminkóket meg ilyenek...

Ha srác vagy,csak legyél jófej a többiekkel,próbálj haverkodni a srácokkal(ne vidd túlzásba,még ferde hajlamúnak gondolnak majd)

2012. máj. 22. 17:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2012. máj. 22. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Na,akkor amit leírtam...de én a helyedben nem akarnám azt hogy mindenki szeressen,meg nem tetszelegnék nekik,csak add önmagad és kész,aki igaz barátod lesz,az elfogad ilyennek is.
2012. máj. 22. 18:30
 4/5 anonim válasza:
Szerintem is az a legjobb ha önmagad vagy! :) Ne játszd meg magad csak azért hogy megszeressenek! Ha így nem fogadnak el akkor így jártak! :) Sok sikert! :)
2012. jún. 4. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Soha senki kedvéért ne változz meg, ne add fel a saját egyéniséged!!! Aki nem fogad el olyannak amilyen vagy, azzal nem érdemes foglalkoznod!!!
2012. jún. 5. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!