Egyes fiatalok hogyan lehetnek ilyen embertelenül kegyetlenek? (temetés)
Nemrég történt olyan itt a városban, hogy egy 14 éves fiút mindennap terrorizáltak, cikizte, gúnyoltak az iskolában, a többiek meg csak nevettek rajta. Tanárok sem tudtak már mihez kezdeni, szülők is próbáltak már sok mindent.
És egyszer úgy megalázta 5-6 gyerek az osztály előtt, hogy a 14 éves gyerek otthon öngyilkos lett. Nagy trauma volt a családnak, nagyon sajnálom őket.
A kisfiú temetésén viszont az összes olyan gyerek/fiatal ott volt, akik bántották, cikizték, gúnyolták, megalázták, tehát effektíve ők váltották ki a 14 éves fiú halálát!
Nem embertelen és gusztustalan ez? Miattuk halt meg, de az utolsó búcsúnál sem lehet nyugodtan egyedül a kisfiú, még akkor is ott kell ezeknek a férgeknek lenni!
Bocsánat a kirohanásomért, nem provokációnak szánom a kérdést, de ezen komolyan ledöbbentem!
Ha én lettem volna a gyerek apja, engem nem lehetett volna leállítani addig, amíg el nem tűnnek a gyilkosok a temetőből a szüleikkel együtt.
Lehet durva hangnem, de komolyan nem értem.
(amúgy az illetők nem cigányok)
Hogyan képeske ilyesmire?
Mit gondoltok erről az esetről? :(
Engem lesújtott ez a dolog.
Anyum ismerte őket, és pont a kiíratás következett volna. Sajnos már késő volt :(
Mi az a mobbing pontosan?
Gondolom tudod hogy melyik iskola melyik osztályába járnak ezek a személyek.
Keresd meg őket és szembesítsd a tettükkel!
S mond el neki hogy amit műveltek az elfogadhatatlan és nem ismétlődhet meg!
Nem akarnék ebbe belefolyni, de komolyan nem értem, hogy a temetésre hogy voltak képesek eljönni.
Apja nincs a gyereknek, vagyis van, de már évekkel ezelőtt elváltak a szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!