Jobban érzem magam a fejemben egy kitalált világban, mint a valóságban. Mit tegyek? Van valaki még ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Nincs igazán sok szabadidőm, suli, munka stb...2018. ápr. 19. 22:06
2/12 anonim válasza:
Én is így vagyok vele.Ebben csak az a necces,hogy hajlamosíthat a skizofrén viselkedésre.Nekem elég nehéz volt régebben visszaszállnom ebbe a világba,ma már tudatosabban kezelem a dolgot.Mert hát ha tetszik,ha nem,ebben a világban kell orientálódnunk.
4/12 anonim válasza:
Az életem jelenleg nagyon rossz. Fekvőbeteg vagyok - egyelőre -, viszont én nem a fejemben találom ki a dolgokat, hanem rengeteget álmodom. És utálok felébredni, mert az álmaimban sokkal jobban érzem magam. Amint felébredek, egyből arra gondolok, már megint egy újabb sz.ar nap.
Szóval nem vagy egyedül.
5/12 anonim válasza:
Az álomvilágomban nem ér fájdalom és bántalom. Szívem vágya teljesül.
6/12 anonim válasza:
Én is álomvilágban élek. Ott semmi sem bánthat, és enyém lehet akit szeretek. Sokat alszom, amikor időm engedi, mert ott végképp el tudom engedni magam. Mintha az lenne a valóság...
7/12 anonim válasza:
Be akarok jutni a képzelt világotokba.....
8/12 anonim válasza:
Meséljetek róla, mert egész hétvégén ezen fogok kattogni
9/12 anonim válasza:
Elárulok egy titkot: Mindenki szubjektív benyomások alapján építi fel a világképét, majd annak megfelelően éli meg a valóságot.
10/12 anonim válasza:
#7-8 Miért nem képzeled tovább úgy ahogy neked tetszene? De ha gondolod, rám írsz aztán fantáziálhatunk. Meg elmondhatnád a sajátod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!