Ki az, aki még így érez és ilyen helyzetben van?
Az életem egy unalmas, sótlan szar.
Plusz eléggé magányosnak tartom magam. Nincs normális családom, testvéreim se, rokonokkal meg nem tartjuk a kapcsolatot.
Barátaim szerencsére vannak, de egyik sem ér rá csak nagyon ritkán, mivel mind a családjukkal vagy rokonaikkal van, 1 barátom van aki nem, de őt meg nem engedik el sehova. Vannak hobbijaim, de már egyik se nagyon köt le..
Érdekelne, hogy vannak e ilyen emberek, akik ezt érzik, és már beleuntak a folyamatos egyedüllétbe. Ha valaki igen, akkor nyugodtan írhat privátba :)
16/L
Párt mindenki szeretne magának, pl én is, mivel jobb mint a magány és kellene is, de sok a rossz dolog a személyiségemben és ezek miatt alkalminál nem volt több, meg van egy olyan "elvárásom" ami nélkül egy kapcsolatot nem igazán tartanék fent mert tudom hogy a másik fél számára rossz lenne
19/F
A válaszom rövid és lényegretörő: én.
Írnék privátban, de 11 év korkülönbség az 11 év. 5/f, vagy 27/F, néha magam sem tudom. Fizikailag mint egy 27 éves, agyilag mint egy 5 éves, közben annyira feledékeny vagyok, mint egy 80 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!