Teljesen magamba fordultam. Hogy törjek ki ebből?
Figyelt kérdés
Jelenleg nem tanulok, és nem is dolgozom. Keresek folyamatosan munkát, de alig van valami. Barátaim már nincsenek. Napjaim nagy részét a szobámban töltöm, de már nagyon unom a folyamatos gépezést. Egy kisvárosban élek, és nem tudom mit kezdhetnék magammal. 25 éves férfi vagyok.2018. márc. 24. 19:58
1/3 anonim válasza:
Mas varosban is keresel munkat a kornyeken? Vagy akar tanulhatnal is, ha azert nem talalsz allast mert nincs megfelelo vegzettseged.
Keress uj baratokat, tudom eloben nem egyszeru, ezert erdemes interneten is megprobalni, en is a neten ismertem meg kb az osszes baratomat
2/3 anonim válasza:
A gagyi munka is jobb a semminél. El kell vállalni azt is, amit nem tervezel hosszú távra, és közben keresni. Valami képzésben is részt lehet venni, addig is emberek között vagy. És önkénteskedni is lehet.
3/3 anonim válasza:
Mi a végzettséged?
Tökmindegy mit, de el kell menni dolgozni. Nem is a pénzért, hanem hogy adjon ritmust az életednek, hozzászoktasson egy rendszerhez!
Abból ki lehet indulni már, jelentkezhetsz képzésre, és azzal már vállalhatsz jobb munkát 🙂
Milyen személyiségtípusba tartozol?
16personalitiest töltsd ki, ha nem tudod,
de vérmérsékleti típusod is elég, ha tudod.
Hol laksz, ahol nem lehet munkát találni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!