Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen magamba fordultam....

Teljesen magamba fordultam. Mit tegyek? Segítene nekem vki?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok, és a napjaim pokollá változtak, minden nap sírok és fáj a lelkem. Ürességet érzek és azt érzem hogy senki sem szeret. Ez nem tini hiszti, és nem emo. Én még sosem éreztem ilyet, és ez most teljesen lehúz a élybe magával, magamba fordultam, szomorú vagyok, pesszimista és a sírás sem nyugtat meg.

az iskolában nem teljesítek jól, csak 1-2 ember van aki hvaerom, és van amikor kibeszélnek mások, pedig nem is adok okot erre. Magányosnak érzem magam:(

Most is folyik a könnyem. Annyira félek.

Próbálnám valakivel megbeszélni a fájdalmaimat, de meg sem tudom őket fogalmazni és senki sem hallgat meg. Még az anyám is fura velem... úgyérzem senki lettem, egy értéktelen ember, akin mindenki keresztülnéz. Várok valami jót, de nem jön.

Ma felhívtam a volt barátomat, erre letette mert a húgával volt:( hát nagyon fájt és ez a fájdalom egy plusz volt a lelkemnek:( Azthittem ő még szeret, mert szoktunk beszélni. Körülöttem mindenki boldog, csak én vagyok szomorú. Nem jön össze semmi, mindenkinél alacsonyabb rendűnek érzem magam... és egésznap tudnám sorolni a fájdalmaimat, de inkább magamban tartom. Már a sírás sem nyugtat meg. Úgy érzem nem kellek senkinek, hogy senkiben sem merek bízni, és hogy pótolható vagyok, hogy egy nulla lettem és hogy nem hiányzom senkinek:(

Rettenetes érzés ez. Én még sosem voltam depressziós, de ez most nagyon felemészt. úgyérzem sosem tudok belőle kilábalni. Minden nap rossz felkelni, magányosnak érzem magam, és egy jelentéktelen lénynek.

:(

2010. okt. 15. 20:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Szegénykém :( Jegyezd meg, nem vagy értéktelen! Már alapból az, hogy ilyen érzelemvilágod van, hogy szereted a kötődéseket, hogy vágysz a szeretetre egy olyan előny ami akkora pluszt ad neked, hogy nem is gondolnád és hidd el nekem, mindig van olyan, aki szeret, a szüleid is, csak te most nem látod ezt. Amikor sírsz, akkor mi miatt sírsz? ÉS miért nem szólsz anyukádnak, hogy mi a baj? Biztos vagyok benne, hogy végighallgatna, átölelne és akkor megnyugodnál :)
2010. okt. 15. 21:03
 2/21 A kérdező kommentje:

amikor sírok csak jön és jön a könnyem, de utána ugyanúgy fáj minden. Nincs ami megnyugtasson, nincs akiben megbíznék. Nem tartom magam okosnak, sem szépnek sem értékesnek:(

És egyre rosszabbul érzem magam, mintha állnék egy tömeggel teli teremben, kiabálnék,de senkise hallana meg.

Ez szörnyű érzés:( És nem látom a kiutat.

Nem tudok megnyugodni, és nemtudom kiadni a fájdalmat,és ugy érzem senki sem értené meg mivan bennem:(

nagyon félek

2010. okt. 15. 21:03
 3/21 A kérdező kommentje:

sírok azért, mert nem közeledik felém senki. Mert aki eddig szeretett már nem kellek neki. Sírok mert fáj ez az egész és mert napról napra csak rosszabb:((

sírok egy megható szavon és sírok egy megbántáson ami engem ér el.

sírok ha valaki megbánt és ha vki gunyol.

2010. okt. 15. 21:05
 4/21 anonim ***** válasza:
Mióta érzed ezt, amit érzel és történt akkor valami amikor ezt kezdted el érezni?
2010. okt. 15. 21:07
 5/21 A kérdező kommentje:

ezt 1-1,5 hete érzem.

semmibe vettek itthon és a suliban is, itt kezdődött minden, ezután romlottak a jegyeim, ezis rátett és ma már minden egyre rosszabb

2010. okt. 15. 21:08
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem vagy értéktelen! Csak most jelenleg rossz passzban vagy. Talán sokat segítene ha ismeretlennek mesélnéd el a gondjaidat. Ha gondolod írj nyugodtan privátot. Én is voltam hasonló mély ponton nekem is az segített ha kibeszéltem magamból ismeretlennel aki azóta is nagyon jó barátom lett. Szívesen beszélgetek veled hátha könnyebb lesz!
2010. okt. 15. 21:08
 7/21 anonim ***** válasza:
Tudod mindenki követ el hibákat és hidd el nekem, hogy nem vettek semmibe, csak rossz passzban voltak és fogalmuk sem volt, hogy ekkora fájdalmat okoznak neked. Beszélj nyugodtan anyukáddal, vagy akár mutasd meg neki amit leírtál. Biztos vagyok benne, hogy nagyon szeret és hidd el nekem, nem vagy értéktelen, az értéktelenség nem ilyen.
2010. okt. 15. 21:09
 8/21 A kérdező kommentje:
kirohantam a folyosóra megöleltem anyámat elkezdtem sírni erre ilyedten ellökött magától
2010. okt. 15. 21:11
 9/21 anonim ***** válasza:
És utána visszaszaladtál a szobádba? Miért nem mondod el neki, hogy mi a baj? Valószínűleg tényleg megijedt, nem hinném, hogy meg akart bántani.
2010. okt. 15. 21:12
 10/21 anonim ***** válasza:

Elszomorodtam azon amit irtál...:((

Szegénykém.

Ha gondolod, akkor nekem is irhatsz nyugodtan.

Segítek bármiben bármikor.

Fel a fejjel,minden rendben lesz nyugodj meg!

2010. okt. 15. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!