Teljesen magamba fordultam. Mit tegyek? Segítene nekem vki?
18éves lány vagyok, és a napjaim pokollá változtak, minden nap sírok és fáj a lelkem. Ürességet érzek és azt érzem hogy senki sem szeret. Ez nem tini hiszti, és nem emo. Én még sosem éreztem ilyet, és ez most teljesen lehúz a élybe magával, magamba fordultam, szomorú vagyok, pesszimista és a sírás sem nyugtat meg.
az iskolában nem teljesítek jól, csak 1-2 ember van aki hvaerom, és van amikor kibeszélnek mások, pedig nem is adok okot erre. Magányosnak érzem magam:(
Most is folyik a könnyem. Annyira félek.
Próbálnám valakivel megbeszélni a fájdalmaimat, de meg sem tudom őket fogalmazni és senki sem hallgat meg. Még az anyám is fura velem... úgyérzem senki lettem, egy értéktelen ember, akin mindenki keresztülnéz. Várok valami jót, de nem jön.
Ma felhívtam a volt barátomat, erre letette mert a húgával volt:( hát nagyon fájt és ez a fájdalom egy plusz volt a lelkemnek:( Azthittem ő még szeret, mert szoktunk beszélni. Körülöttem mindenki boldog, csak én vagyok szomorú. Nem jön össze semmi, mindenkinél alacsonyabb rendűnek érzem magam... és egésznap tudnám sorolni a fájdalmaimat, de inkább magamban tartom. Már a sírás sem nyugtat meg. Úgy érzem nem kellek senkinek, hogy senkiben sem merek bízni, és hogy pótolható vagyok, hogy egy nulla lettem és hogy nem hiányzom senkinek:(
Rettenetes érzés ez. Én még sosem voltam depressziós, de ez most nagyon felemészt. úgyérzem sosem tudok belőle kilábalni. Minden nap rossz felkelni, magányosnak érzem magam, és egy jelentéktelen lénynek.
:(
amikor sírok csak jön és jön a könnyem, de utána ugyanúgy fáj minden. Nincs ami megnyugtasson, nincs akiben megbíznék. Nem tartom magam okosnak, sem szépnek sem értékesnek:(
És egyre rosszabbul érzem magam, mintha állnék egy tömeggel teli teremben, kiabálnék,de senkise hallana meg.
Ez szörnyű érzés:( És nem látom a kiutat.
Nem tudok megnyugodni, és nemtudom kiadni a fájdalmat,és ugy érzem senki sem értené meg mivan bennem:(
nagyon félek
sírok azért, mert nem közeledik felém senki. Mert aki eddig szeretett már nem kellek neki. Sírok mert fáj ez az egész és mert napról napra csak rosszabb:((
sírok egy megható szavon és sírok egy megbántáson ami engem ér el.
sírok ha valaki megbánt és ha vki gunyol.
ezt 1-1,5 hete érzem.
semmibe vettek itthon és a suliban is, itt kezdődött minden, ezután romlottak a jegyeim, ezis rátett és ma már minden egyre rosszabb
Elszomorodtam azon amit irtál...:((
Szegénykém.
Ha gondolod, akkor nekem is irhatsz nyugodtan.
Segítek bármiben bármikor.
Fel a fejjel,minden rendben lesz nyugodj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!