Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen magamba fordultam....

Teljesen magamba fordultam. Mit tegyek? Segítene nekem vki?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok, és a napjaim pokollá változtak, minden nap sírok és fáj a lelkem. Ürességet érzek és azt érzem hogy senki sem szeret. Ez nem tini hiszti, és nem emo. Én még sosem éreztem ilyet, és ez most teljesen lehúz a élybe magával, magamba fordultam, szomorú vagyok, pesszimista és a sírás sem nyugtat meg.

az iskolában nem teljesítek jól, csak 1-2 ember van aki hvaerom, és van amikor kibeszélnek mások, pedig nem is adok okot erre. Magányosnak érzem magam:(

Most is folyik a könnyem. Annyira félek.

Próbálnám valakivel megbeszélni a fájdalmaimat, de meg sem tudom őket fogalmazni és senki sem hallgat meg. Még az anyám is fura velem... úgyérzem senki lettem, egy értéktelen ember, akin mindenki keresztülnéz. Várok valami jót, de nem jön.

Ma felhívtam a volt barátomat, erre letette mert a húgával volt:( hát nagyon fájt és ez a fájdalom egy plusz volt a lelkemnek:( Azthittem ő még szeret, mert szoktunk beszélni. Körülöttem mindenki boldog, csak én vagyok szomorú. Nem jön össze semmi, mindenkinél alacsonyabb rendűnek érzem magam... és egésznap tudnám sorolni a fájdalmaimat, de inkább magamban tartom. Már a sírás sem nyugtat meg. Úgy érzem nem kellek senkinek, hogy senkiben sem merek bízni, és hogy pótolható vagyok, hogy egy nulla lettem és hogy nem hiányzom senkinek:(

Rettenetes érzés ez. Én még sosem voltam depressziós, de ez most nagyon felemészt. úgyérzem sosem tudok belőle kilábalni. Minden nap rossz felkelni, magányosnak érzem magam, és egy jelentéktelen lénynek.

:(

2010. okt. 15. 20:59
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

berontott a szobámba és ilyetszól, h én tehres vagyok az a bajom:O

Nincs is pasim 1,5 hónapja:S

erre elkezdett fenyegetni h felpofoz, meg kiveri belőlem

2010. okt. 15. 21:14
 12/21 A kérdező kommentje:
meg, h én bolond vagyok és nekem orvos kell. és ezek után hnap sehova se mehetek (az o.nőmnél akartam aludni)
2010. okt. 15. 21:16
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem jó a kapcsolatotok?
2010. okt. 15. 21:18
 14/21 A kérdező kommentje:

de... de nemfogja fel, h nemtudom magam kifejezni.

és kb nincs türelme hozzám 1honapja. csak az1éves unokájához

2010. okt. 15. 21:19
 15/21 anonim ***** válasza:
Akkor anyukád ki van akadva, hagyd is, lehet, hogy rosszabb neki, mint neked valami miatt, majd később lerendeződik és ő is megnyugszik és minden rendben lesz :)
2010. okt. 15. 21:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy egy esélyt még adj anyukádnak, de akkor mondj el neki mindent, ha ekkor sem ért meg, akkor el kell fogadnod, hogy egyelőre nem tehetsz mást, majd a sors meghozza a változást, csak kitartás kell!
2010. okt. 15. 21:24
 17/21 anonim ***** válasza:

Figyelj hívd be a szobádba és ülj le vele beszélni!!!!

Öszintén, hiszti nélkül monddj el neki mindent.

Azt is, hogy nem vagy terhes,és bolond sem.

Nyugodtan mutasd meg, hogy mit irtál.

Hidd el egy öszinte beszélgetéssel, néha sokat segit.

2010. okt. 15. 21:29
 18/21 Pro Patria ***** válasza:
100%

Tudod... magamra ismertem az írásodban...

Mindennap tennivaló nélkül ébredtem, így értelmét sem éreztem az életemnek.

Éjszaka nem tudtam aludni, nappal enni.

Szerelmem más fiúval volt (hogy engem kiheverjen).

Nekem nagyon sokat segítettek az osztálytársaim, akik már-már testvéri szeretettel fordultak felém, csokikat hoztak nekem, ölelgettek.

Kérlek, írj nekem egy e-mailt (Nem tudom, ki van-e írva ide, ha nincs, akkor leírom külön.) Beszélgetünk egy kicsit.

Neked egy barát kell. Valaki, aki megölel, és mondja, hogy szeret.

Nulla pedig nem vagy. Nem lehetsz, már csak azért sem, mert ilyen tiszta, őszinte, és ártatlan lelked van.

17/f

2010. okt. 15. 21:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Keresd fel az iskola orvost, sportolj mindenképp egy közösségben, igyál citromfűteát, szedj magnéziumot, egyél egésszégesebben, sok nyers zöldség, gyümi, keres egy orvost ne hagyd ki.
2010. okt. 15. 21:36
 20/21 anonim válasza:

na velem is pont ugyanez történt.az egész ott kezdődött,h vmit nagyon szerettem volna,de ehez a szüleim segítségére lett vna szükségem...persze ők nem segítettek.na ekkor úgy éreztem,h nem jelentek számukra semmit,utána anyám elkezdett nekem parancsolgatni,mosogassak el,porszívózzek fel(ezeket magamtól is megcsinálom),ez nagyon rosszul esett először bántak velem így.ekkor jöttek az éjszakába torkolló sírások,sarokbanülés,ilyesmi.ez már egy hete így ment(persze a suliban is piszkáltak,mindenki ott kötött belém,ahol tudott.elnyomottnak éreztem magam,semmirekellőnek anyám viselkedése miatt.1,5hét telt el így.épp az ágyamon feküdtem,a könnyeimtől nem láttam semmit...gondolkoztam,úgy éreztem a világ magasról le...ja

a fejemet.és ekkor úgy döntöttem h én egy ilyen rusnya világ miatt nem fogok bánkódni,ami így bánik velem,az emberek nem érdemlik meg h én miattuk depis legyek.felkeltem az ágyamból,megtöröltem szemeim és azt mondtam:ha a világ le...r engem énis le...rom a világot.

másnap suliba jókedvűen mentem,mindenki csak lesett igyekeztek belémkötni,de egyik fülemen be,másikon ki.sokat változtam,de ennek örülök,máshogy fogom fel az életet,és ha valaki megakar bántani,csak rajta,a jelvevőm bedöglött.rengeteg új barátot szereztemaz új életfelfogásommal,ma már nem érzem azt h jelentéktelen,és semmirekellő vagyok.csak azt tudom mondani,ne törődj másokkal,fordíts több időt magadra,kapcsolódj ki,járj el manikűröshöz,vagy kozmetikushoz.öntsd ki a szíved,ha valaki megakar alázni vigyorogj a képébe,hisz az aki megakar téged bántani,nem ér annyit,hogy te sírj miatta!

17/L

2010. okt. 16. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!