1 éve lassan, hogy a fejemben olyan érzést érzek, mintha teljesen ellepné a vér, van hogy jobb oldalt, van mikor a bal oldalt. A szemem folyamatosan romlik, és néha szédülök. Szakemberhez nem fordultam. Volt valakinek már ilyen érzése? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 17:49
1/7 anonim válasza:
eh. fordulj szakemberhez...
lehetőleg addig amig élsz
bár ha itt kérded. sokminden házi praktika segithet. borogatás, beöntés, kakukkfüves bedörzsölés. utóbbit holdtöltekor kell leszedni.
2/7 anonim válasza:
Elönti a meleg,olyan érzés? ilyen nekem volt,amikor nagyon stresszes voltam,és olvastam is,hogy idegi eredetű.Ha romlik a szemed,meg szédülsz,az már baljósabb előjel sztem....Vérnyomásod milyen? Mennyire vagy stresszes?
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, mintha melegség lepné-e az agyamat. Sokat stresszelek, de nem tudom irányítani. A problémám csak az, hogy nem tudom, hogy foglalkoznának-e ezzel, ennyi tünet elég-e, hogy CT-re beutaljanak.
2013. okt. 2. 17:58
4/7 anonim válasza:
Hát figyu,menj el orvoshoz,és megmondja,mi a teendő.Lehet,hogy csak magas a vérnyomásod a stresszből kifolyólag,annak lehet látásromlás,szédülés a tünete.A stressz ellen sport,és meg kell tanulni lecsillapítani az elmédet.Ha érdekel,küldök technikákat privátban.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm előre is!
2013. okt. 2. 18:56
6/7 anonim válasza:
Az orvos megnéz olyasmit is amiről nekünk fogalmunk sincs.. Szem alja szin, börszin torok ki tudja mi...
De ha esélyt se adsz neki akkor hogy utaljon be ctre vagy bárhova?
7/7 A kérdező kommentje:
Persze, igazad van.
2013. okt. 2. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!