Szoktatok olyat érezni, mintha totál egyedül lennétek, nincsenek igaz barátaitok, nem számíthattok senkire, mert sok mindenkiben csalódtatok? 20/L
Mintha magamat olvasnám csak pasiban. :) Legszívesebben mindenkivel megszakítanám a kapcsolatot és egyedül lennék.
Én is naplót vezetek. :)
Igen, erre foleg akkor jonnek ra az emberek amikor komoly érzelmeik vannak, és rájön hogy a barátokkal szart se tud megbeszelni, csak röhögni meg berugni járni.
Én kicsit át is neveltem magam, hogy ne akarjak ugy mesélni magamrol annyit, mert két ember van aki meghallgat.
Az az ember pedig szintén átnevelte magát, ugy hogy szinte lehetetlen kicsikarni belole h magárol meséljen.
Én olvasok sokat, naplot vezetek és elvagyok magamban egész nap sokszor.
Te is át tudod nevelni magad, hogy ne akarj annyira mindent elmondani mindenkinek, es feltudd dolgozni a problémáid anélkul hogy másnak el kelljen mondani.
én meg ötletelek és tervezek..gépeket, épületeket, szoftvereket, politikai modelleket..meg minden fost
tök magány..van pedig sok haver de mindenki meg van csúszva a sok melótól..párom asszem nem lesz..hobbim is ellenszenves mindenkinek (horgászat)... elvagyok..zene szintén megy..meg én erdő mellett vagyok így kimegyek sokszor a természetbe..
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!