Hogyan legyek boldog barátok nélkül?
En nagyon sok emberrel vettem korul magam de megis hianyzott "valami" az a dolog hogy nem vagy boldog se nyugodt se semmi ehhez hasonlo. Aztan elkezdtem elhatarolodni a barataimtol es teljesen jol vagyok igy egyedul. Szunetekben olvasok menzan zenet szoktam hallgattni sokkal ertelmesebb dolgokat csinalok mintha a retardalt osztalytarsnoimmel kellene beszelnem az aktualis koromdivatrol... most lehet mondani hogy baratkozz meg stb.de van aki egyedul jobban erzi magat
Hajra
Azt leírtad, hogy nem kedvelnek a z emberek de azt nem, hogy miért, erre miből következtetsz? Próbálnék valami hasznosat leírni de ezek nélkül csak vakarom itt a tök fejemet.
Ha nem akarsz semmiféle kapcsolatot kialakítani, akkor keress magadnak valami célt és élj annak. Tényleg nem tudok jobbat mondani.
Kezdetnek nézd meg a "Handa-kun" anime sitcom-ot, a történet főhőse egy félreértést követően meg van győződve arról, hogy mindenki utálja, közben meg nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!