Hogy szokhatom meg a magányt?
Mivel nincs lehetőségem társat találni így beletörődni akarok.
Az ötlet jó márcsak kivitelezni kell. Mit javasoltok?
Hogy h nincs lehetőséged?
Én úgy vagyok vele hogy sok nem kéne,a francnak kell 1000barat....Viszont egy kevés azért kell...Elég a kevés...a jóból kevés van...abbol keveset adnak...válogasd meg az embereket...az élet nem csak róluk szól...legyen életed azon kívül is..edzes..hobbi...stb
#1 hobbim van.
#2 tanulok, kirándulok, zenélek, gondoskodok öreg magatehetetlen emberekről.
#3 Nálam a társ nemtől kortól független. Hát senkit nem találok.
#4 Azért nincs lehetőségem mert egy olyan korban vagyok ahol a korombeli vagy menekülne a kapcsolatból vagy jót talált vagy nincs ideje. És egy olyan városban lakok ahol 100%-ban csak nyugdíjas klub található.
Sajnos korhatáros.És nem szabadulhatok ebből a városból. Ismerőseim sem nagyon vannak.
#5 Olyan dologgal foglalkozom közel 18 éve ami nincs leírva sehol. Robotológiával koglalkozom, elég jól leköti a figyelmem. Csak ha nem tudom kivel megosztani vagy nem tudok mással foglalkozni elkap a téboly!
Nem is tudom milyen megoldást várok. Sok kérdésem van kint itt a gyakorin hogy társtalálás, társkeresés...stb de nem kaptam ép választ. Enyém a megye összes társkereső oldala és nem jár rajta akivel szóba állhatnék. Ha azonos neműre írok rá rögtön az a kérdés fogad hogy melyik nemhez vonzódom és bármit mondok lerázás a vége. Kár hogy nincs magány elleni gyógyszer. Vagy valami társkereső kapcsula. Már 2 társközvetítő iroda mondott csődöt. Az online oldalak meg csak a pénzem akarták látni. Ráírok valakire és mivel neki is fizetnie kell hogy írhasson menten lelépet és hagyta a profilját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!