Hogyan tudnám elnyomni ezt az igenyemet?
Éppen ez járt a fejemben mostanában. Igazi barátaim kb 3 éve nincsenek, 'haverok' nagyjából egy éve. Párkapcsolatom soha sem volt. Sajnos nem tudok megoldást. Járok terápiára és a pszichológusom volt, hogy megölelt, de valahogy nem csökkent a hiányérzet, nem volt az igazi. Talán azért, mert tudtam, hogy nem szeret igazán..
Nekem őszinte szeretetre és intimitásra lenne szükségem. Az a gond, hogy ez számomra elérhetetlen, ilyet nem lehet vásárolni se. Van egy szükségletem, amit nem lehet kielégíteni, és ez egyre nagyobb szenvedést okoz. Egyetlen mód, hogy megpróbálok olyanná válni, hogy az emberek szívesen adják meg ezeket nekem, de ehhez évek kellenek és annyit nem biztos, hogy el tudok viselni.
Én is lány vagyok egyébként. Mostanában inkább nem írom ki, vagy azt írom, hogy fiú vagyok, mert úgy tűnik, itt sokan az érzelmileg labilis lányokra vadásznak. Jobb kiszűrni az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!