Miért kell azért megítélni mert a bíróságon verekedtem?
Volt egy lány az életemben akikkel barátok vtunk. Eldurrant az agyam, megfenyegettem. De ez tavaly nyáron volt, meg is bántam. Azonban nem rég Ő is meg a Bátyja is feljelentettek, bizonyíték nélkül. A rendőrség egyből elindította az eljárást és átadta a bíróságnak. De engem egyszer sem hallgattak ki. A bíróságon meg már a biztonsági őrök is úgy fogadtak mint egy leprást, a lány meg egy sztárügyvéddel várt a tárgyalóban, a Bátyja meg elkezdett ugatni, fenyegetni... és elvileg a bíróság egy civilizált hely... azért az én körülményxeimet is illene kivizsgálni, pl. azt, hogy 8 éve próbálkozom barátokra szert tenni, eredménytelenül, a lányok meg kapásból vissza utasítanak. És akkor csodálkozunk ha elcsattan 1-2 pofon Orbán hatalmának csarnokában?
Ezzel van tele az internet és elég lekezelően írnak rólam...
Nem történt semmi több...
Tavaly nyáron kiment a hapihoz külföldre, addig mindkettő nagyon jó fej volt velem, mikor kiment akkor elkezdtek mindennek lehordani meg meg is fenyegettek... erre fenyegettem meg én is őket. De akkor én leálltam, erre karácsony előtt feljelentett a lány egy kamu dologgal... a fenyegetőzésért el se indult az eljárás hanem becsületsértéssel vádol a bíróság... jah és a Bátyja meg egy szintén kamu dologgal jelentett fel megint, nem rég...
Amúgy meg ezeket az embereket nem csak én fenyegettem meg hanem jó páran fenyegették már őket... mindenki rossz véleménnyel van róluk, a lány Bátyja egy köcsög csöves drogos, állítólag verte is a Húgát meg 30 évesen az Apja tartja el, nem dolgozik. A lány meg pszihiátriai kezelés alatt áll, Ő is kitartatja vkivel magát...
Én dolgozom, gondozom Anyámat, mindent én intézek. Azért illene megvizsgálni mindkettő oldalt mielőtt ítéletet mondasz!
Meg azért az ilyen feljelentgetős embereket ne csodálkozzunk már, hogy megverik... eredetileg az volt a tervem, hogy elkapom Őket egy kietlen helyen és tanúk nélkül verem sza.rrá Őket. Sajnos ez nem úgy alakult...
De sebaj, szerencsére tudok arról, hogy a lány illegálisan dolgozott külföldön, nem rég fel is nyomtam a Navnál... ha ők jelentgetnek akkor én is!
Írtam ehhez a kérdésedhez már párszor, de:
Miért részletekben meséled el a történteket? Miért gondolod, hogy mindenki más hülye, csak te vagy tökéletes?
Nekem például azt írtad, hogy engem is meg akarsz verni (holott azt sem tudod, ki vagyok), és hogy könnyen lenyomozod az IP-címem.
Gondolkodj már kicsit! Csak tájékoztatlak, a GYK csak rendőrségnek ad ki adatokat és csak akkor, ha nyomós indoka van rá kikérni innen.
Valahogy nem tudtál megijeszteni. Bocs. Inkább tényleg nézzél kicsit mélyebben magadba, hátha találsz valami hibát a gépezetedben...
"az én körülményxeimet is illene kivizsgálni, pl. azt, hogy 8 éve próbálkozom barátokra szert tenni, eredménytelenül, a lányok meg kapásból vissza utasítanak"
Ezt írod, és még csak véletlenül sem gondolsz bele, hogy benned van a hiba ?
Ha jól értem képtelen vagy kontrollálni magad akkor is, ha a bíróságon egy rendvédelmi testület előtt állsz. Mi lesz a következő eset ? Mi tart vissza, ha az nem hogy a jövődről döntenek, arról hogy ülnöd kell-e vagy fizetned évekig ?
Erkölcsről írsz, de nem látom hogy te rendelkeznél vele...
Kedves kérdező, szerinted így kell viselkednie egy normális emberi lénynek ?
És megjegyzem, én sem beszélek nagy erkölcsi magaslatról, antiszociális vagyok és a szabadidőm nagyrészét az interneten töltöm. De nahát, valahogy mégis vannak barátaim(vagy haverjaim, nem tudom, nekem megfelel a havi 1-2 szociális interakció), tartós kapcsolatom, és a fejemben meg nem fordulna hogy fizikailag bántalmazzam bármelyiküket... Oké, legyünk nyíltak, volt egy alkalom amikor az un "legjobb barátommal" megtéptük egymást, mert konfliktusok mindig vannak és ha rosszul szocializálódsz akkor nehéz normálisan elrendezni egy elkeseredett vitát. "Érdekes módon" nem lett belőle bíróság, mert nem vagyunk állatok és leültünk megbeszélni a problémát miután kiadtuk a mérgünket.
Ha rosszul szocializálódtál (amire itt tippelni tudnék a leírtak alapján) akkor is kellene lennie benned annyi emberségnek, hogy bocsánatot kérsz ha fenyegetőztél és próbálod szeretettel elhalmozni akit bántottál, mert a konfliktusotok előtt a barátod volt.
Hova vezet, ha az egyetlen személyt aki barátjának tartott megfenyegetted, a családját-párkapcsolatát bántalmaztad ?
Szerinted milyen képet fest idegenek előtt, és hogy leszel képes barátságot, neadj isten tartós, stabil párkapcsolatot létesíteni és fenntartani ?
Jó lenne, ha erról az oldalról is megvizsgálnád a dolgokat és elmennél professzionális segítséghez, mert jelenlegi állapotodban nem leszel képes a társadalom tagjaként élni, erőszakos cselekményből erőszakos cselekménybe mész, mert szerinted "jogod van hozzá" ?
Pláne hogy kivitted a témát egy külső fórumra (gyakorikérdések) és mint látod az átlagembernek a te viselkedésed nem elfogadható, akkor sem ha csak a te szemszögedből látja-hallja az eseményeket nem objektív külső szemlélőként...
Hány elítélő kommentet kell még látnod ahhoz, hogy professzionális segítséget kérj ? A tanácsom hogy menj el egy pszichológushoz és beszélgess vele mert valami nincs rendben veled.
"Miért kell azért megítélni mert a bíróságon verekedtem?"
Mert egy embert a tettei alapján ítéljük meg, azért.
Kérdező, én értem mi a helyzet. Felbaszták az agyad, te meg odacsaptál. Ennyi. Az a probléma, hogy te ezt hiába ítéled meg jogosnak meg hiába érzed, hogy kiszúrtak veled, ez a jogot nem érdekli. A jogrendszer az így működik:
Mit csinált? Hát, fenyegetett. Na, az bűncselekmény, irány a bíróság. (Senkit nem érdekel, hogy a csaj kamuzott. Csak az az érdekes, hogy te fenyegettél. Persze be lehet bizonyítani azt is, hogy kamus a csaj).
A következő: Mit csinált? Bunyózott a bíróságon. Akkor ezért is húzzuk el. (Senkit nem izgat, hogy hergeltek.)
Igen, igazságtalan, de ez van. Ha az utcán is beléd kötnek meg meglöknek vagy megütnek és te hülyére vered a csávót, vagy az is elég, ha csak egyszer ütöd meg, de úgy, hogy komoly baja lesz, akkor azért is te szívod meg, ő meg semmit nem kap. Ez így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!