Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért kell azért megítélni...

Miért kell azért megítélni mert a bíróságon verekedtem?

Figyelt kérdés

Volt egy lány az életemben akikkel barátok vtunk. Eldurrant az agyam, megfenyegettem. De ez tavaly nyáron volt, meg is bántam. Azonban nem rég Ő is meg a Bátyja is feljelentettek, bizonyíték nélkül. A rendőrség egyből elindította az eljárást és átadta a bíróságnak. De engem egyszer sem hallgattak ki. A bíróságon meg már a biztonsági őrök is úgy fogadtak mint egy leprást, a lány meg egy sztárügyvéddel várt a tárgyalóban, a Bátyja meg elkezdett ugatni, fenyegetni... és elvileg a bíróság egy civilizált hely... azért az én körülményxeimet is illene kivizsgálni, pl. azt, hogy 8 éve próbálkozom barátokra szert tenni, eredménytelenül, a lányok meg kapásból vissza utasítanak. És akkor csodálkozunk ha elcsattan 1-2 pofon Orbán hatalmának csarnokában?

Ezzel van tele az internet és elég lekezelően írnak rólam...

2018. febr. 25. 13:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Te azt csak hiszed! :D
2018. febr. 25. 19:00
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nézd már, nem bír magával :D
2018. febr. 25. 19:01
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

"Volt egy lány akivel barátok voltatok". A barátságod jeleként megfenyegetted. Vajon miért nincs több barátod ? Hmm... Hmm...

Undorító, állatias viselkedés, és ugyanezt tanúsítod a kommentjeidben is. Aztán csodálkozol ha lekezelően írnak rólad ? Csodálkozol ha nincsenek barátaid ? Kinek kell olyan ember barátsága aki így viselkedik ?

2018. febr. 25. 19:47
 14/26 A kérdező kommentje:

Tehát összegezzük csak...

A lány eljátssza vkinek, hogy a barátja majd mikor már nem tudja kihasználni akkor dobja ès mellè mèg a pasija is megfenyegeti... Jó, azt már megbântam ahogyan erre èn reagáltam. De le is álltam majd rá hónapokkal kèsőbb jö egy levèl a bíróságtól, hogy fel vag jelentve ès egy olyan email miatt amit el se küldtèl... Meg csodálkozunk, hogy az ilyen feljelentgetős embereket megverik??? A bírósâg èpülete nem a legjobb helyszín erre, de ahoz gyávák hogy máshol kerüljenek Veled szembe... Ès akor mindenki Őket sajnálja meg Nekik ad igazat.... Komolyan milyen erkölcs van ma???

Èn meg itt szenvedek egy düledező tanyában Èdesanyammal akinem tudja magât ellátni... Apám 1 ève meghalt, de előtte Őt is nekem kellett gondozni 2 èvig...

Komlyan itt tart az orszâg, hogy gengsztereket tâmogat... Ez vicc ès szânalmas!!!

Az biztos, ha vèget èr ez az egèsz az első repülővel húzok el innen...

2018. febr. 28. 10:57
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig nem tiszta a kép, de ha jól értem a következő történt:

-Volt egy barátnőd aki szakított veled

-Ezért te megfenyegetted

-Ezért ő feljelentett

-Ezért te verekedtél a bíróságon

Így volt?

2018. febr. 28. 11:28
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Vilagbajnok nyomorek lehetsz, nemcsoda ha senki sem erdeklodik feloled es ide kell jarnod hazudozni. Kapard el magad.
2018. febr. 28. 11:46
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Teház ha jól értem te megfenyegetted a lányt, és azon vagy kiakadva, hogy téged nem hallgattak ki? Ha bevallod és tudod hogy bűncselekményt követtél el, akkor az egyetlen indoka annak, hogy ki vagy akadva a kihallgatás hiánya miatt az az, hogy nem tudtál semmit bekamuzni a rendőröknek, amivel enyhült volna a büntetésed.

Nem szeretem elítélni az embereket, de amiket leírtál magadról és a hozzáállásodról, az alapján nagyon nehezen tudnék rád áldozatként gondolni.

A saját sikertelenségedből eredő frusztrációidat pedig ne máson vezesd le, mert nem ők tehetnek róla, inkább magadban rendezd a dolgokat, ha egyedül nem megy, akkor pedig kérj segítséget, de felnőttként uralkodni kell az indulataidon.

2018. febr. 28. 11:59
 18/26 anonim ***** válasza:
2018. febr. 28. 12:43
 19/26 A kérdező kommentje:
Mit bekamuzni a rendőröknek? Azt hogy bizonyítèkaim vannak??? De ez is bizonyítja, hogy akinek pènze van az bármit megtehet... Főleg hogy ezek ugyanolyan cigányok mint Orbán... Nekik mindent szabad! Vicc ez az ország...
2018. febr. 28. 17:17
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Te magad írtad hogy megfenyegettél egy lányt (meg gondolom több is történt), akkor mégis mit vársz? Ha bűncselekményt követsz el, persze hogy mindenki ellenségesen fog kezelni, ezért nem a rendszer a hibás.
2018. febr. 28. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!