Szerintetek mennyi esélyem van hogy hisznek nekem a bíróságon?
Két hete csináltam egy hatalmas baromságot.Lefeküdtem egy sráccal.Igazából nem is ez a probléma mivel a bisexualitást nem büntetik.
Mindig is fiatalabb fiúval kezdtem amikor éppen nem barátnőim voltak.Viszont mindig megmaradtam a legális korhatárnál ami úgyd a 15- tőle fölfelé.Viszont ez a srác aki még szinte gyerek csúnyán átbastot mert mentségére szólva nem tudtam hogy 13.Többször is megkérdeztem tőle hogy el múlt e már 14 azt.Mindig az volt a válasz hogy igen el múlt .Aztán kiderült hogy nem és a szülei feljelentették.
Szerintetek mennyi esélyem van hogy a bíróságon elhiszik nekem hogy nem tudtam róla hogy elmúlt 14 ? Milyen büntetére számíthatok ?Menyi esélyem van hogy felmentenek ?
Remélem nem lesz semmi komolyabb nem nagyon akarok bórtönbe menni egy gyerek hülyesége miatt most mi lett volna bele hal ha megmondja hány éves.Szerintem neki nincs hova sietni hogy minél hamarabb túl legyen rajta.
Tudom hogy én is hibáztam de ha tudom nyilván n teszem megde ez valamilyen szinten a szülök hibája is .
Nem igazán számít, hogy te nem tudtad.
Egy ismerős férfi 14 éves lánnyal csinálta (ami legális), de valamelyik hülye (csoportszex) képeket csinált,ami viszont büntetendő. 2 év felfüggesztett, és 120 ezer forint bírság (10 éve). A lány azt hazudta, 20 éves. Senkit nem érdekelt. Ráadásul te még beleegyezésével se csinálhattál volna semmit. Sok jóra ne számíts.
Azta szegény gyerek aztán fólyik a könnyen érte de tényleg.20 vagyok egyébként.Eröszakot n követem el mivel bele egyszer és ezt remélem el is mondja majd.Igazaból szerint ez nem csak az én hibám.Honnan kellet volna tudnom hogy nincs 14?
Remélem ezt azért figyelembe vennék.
Te láttad már a mai 13 éveseket ? Több faszt fognak mind kilncset tisztelet a kivételnek .
jah és a szexualitás nem döntés kérdések.
Jah és fogalom zavarok azért vannak. A pedofil az a személy aki olyan gyerekek iránt érez vágyat akik jóval a serdülő kor előtt vannak.13 évesen szerintem már bőven nem pedofília.
Persze amúgy nem akarom magam mentegetni de szerint ott nem én vagyok a hibás ahol egy 13 éves gyerek azért hazudik hogy sexelni tudjon ott már bőven el van baszva valami a szülők részéről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!