Miért vagyok szingli és magányos?
Lány vagyok és nem tudom felfogni azt hogy miért nem lehet végre egy olyan személy az életemben aki szeret, akivel élőben ismerkedem meg, aki vigyáz rám...akinek fontos vagyok
Nem érzem magam csunyanak oké hogy van rajtam némi felesleg de dolgozom azon hogy ne legyen..
Sőtét fahéj színű hajam van természetes és hosszú, feketés szemeim..valójában belsőleg is nagyon pozitív néha enyhén féltékeny de kedves és őszínte vagyok..
Szeretek olvasni,tudok főzni, nem járok minden héten bulikba, nem cigizem, nőies vagyok...de sehol semmi.
Nem értem...velem van a baj???
Egyre szarabb ezeket olvasni, hogy a mi korosztályunkba az a pár ember aki még normálisan gondolkodik, nem 2napos kamu párt akar és nem a tükör előtt pucsít (akármelyik nemről legyen szó) magukat okolják. Én pont nem tudok semmit mondani erre, de hogy ne legyen belőletek olyan szenny mint belőlem ennyi idősen, ezért elárulom ha próbálkoztok és másra erőltetitek magatokat, az nem fog összejönni, nagyobb lesz a csalódás. Az se megoldás gondolom hogy 1ismerősöm sincs facen és csoportokba se lépek be, de biztos van olyan normális csoport ahova ti meg mehetnétek, ha kommetbe valakivel megértitek egymást akkor hajrá. A csajoknak ez úgy is jobban megy. Csak ti ne adjátok fel és ne legyetek olyanok mint a legtöbb ribi, mert akkor kihal a normális emberiség :D
F - Gl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!