Magányos emberek! Ez a kérdés minden korosztálynak szól. Ti hogy viselitek a nyarat?
Gratulálok haver! :D
Én amúgy tökéletesen elvagyok. :D
Egész nap gépezek. :)
én keresek magamnak társaságot, programokat, teszek érte, hogy emberek között legyek, igyekszem új embereket megismerni
36F
Azt hittem,kiírtam...na,mindegy
12
És ti;
szomorú, hogy ennyire nem engednek semmit és senkit. ezen gondolom aligha tudnál változtatni, de azért próbálkozni talán érdemes lehet vele, hátha használ. próbálj meg azokkal a barátokkal lenni, akikel engednek találkozni, azon kívül, ha már nem mehetsz sehova, akkor kezdj el olvasni, műveld magad. ha nem engednek ki a világba, akkor a könyvek elhozzák neked a világot és talán ezt megakadályozni sem fogják.
könyvekhez ráadásul nem csak pénzért lehet jutni, a könyvtárakban és a neten is van egy csomó lehetőség. a filmekkel és játékokka szemben a könyveket fejlesztik a képzelőerőt, memóriát, figyelem összpontosítást és rengeteg információval képesek szolgálni. nem véletlenül mondják, hogy a kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja - mert a kutyán belül sötét van olvasni...
,-)))
Utolsó: kb. Összeírtam a nyárra 20 könyvet,ebből már 2-őt kiolvastam(:
Van egy barátom,aki szintén nagyon unatkozik,és nem mehet táborba se. A nagymamája 2 utcával arrébb lakik,vele találkozhatok. Tegnap ő azt mesélte,hogy ő még csak könyvet se olvashat,mert az apukája csak Shekaspearre műveket enged neki. És ez hihető,habár így neten olvasva nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!