Fanni27 kérdése:
Ajánlanátok valami nyomozós gyerek krimikönyvet? Mondjuk 14-16 éves korosztálynak.
Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 14:12
2/8 anonim válasza:
Én olvastam az 'Idődetektívek, összeesküvés a holtak városában' - t. Nagyon jó könyv a múltban nyomoznak. De még ilyen Idődetektíves könyv nagyon sok van. És mindig máshova mennek.
3/8 anonim válasza:
A kriminalisztika nem gyerekeknek való.
5/8 Dalmyy válasza:
Thomas Brezina:Térdnadrágos detektívek klubja sorozat. Én imádtam őket. :D
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként a GYEREK krimikönyvek direkt gyerekeknek íródtak, pont ezért kérdeztem így. Pl.: Az ifjú mesterdetektív. Amugy hivatalosan 18 éves kortól vagy felnőtt. Szerintem egy 14 éves még bőven gyerek. Megfogtad a lényeget :D
2016. máj. 6. 21:49
7/8 anonim válasza:
Ajánlom Anthony Horowitz regény sorozatát,melynek főszereplője egy 14 éves fiú,akit Alex Ridernek hívnak és egy titkosszolgálatnak dolgozik. Minden kötetben más-más izgalmas szituációba keveredik a kíváncsisága és vakmerősége miatt. Én nagyon jól szórakoztam rajta. Ajánlom mindenkinek!
8/8 A kérdező kommentje:
Köcce, kiváncsi lettem rá. :)
2016. máj. 11. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!