Fruzsa8 kérdése:
Ti mit csináltok, ha magányosak vagytok, de a családotokon kívül nincs kivel beszéljetek?
Figyelt kérdés
Vannak ilyen pillanataim, amikor nagyon egyedül érzem magam és legtöbbször akkor beszélgetek a barátnőmmel, de most ő nincs itthon2018. jan. 20. 21:56
11/18 anonim válasza:
Gyakorizok, anotalkozok, youtube videókat nézek, jobban beleásom magamat pár témába ami érdekel, blogot olvasok, filmet nézek.
13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:) a tizenkettedik válaszolohoz hasonlóan én is olvasni szoktam, csak ahhoz tegnap nem volt idegzetem
2018. jan. 21. 09:09
14/18 anonim válasza:
le fel járkálok a sötét szobámban
15/18 anonim válasza:
#12-es újra.
Van az úgy nálam is, ha nem olvasok, akkor németül tanulok. A lényeg az, hogy magamra fordítom azt az időt, lehetőleg valami hasznos formában.
16/18 anonim válasza:
Olvasok. Videókat nèzek. Èrtèkelem, hogy vègre azt tehetem, amit akarok. Csokit majszolok az ágyban. Tud ez jó is lenni.
17/18 anonim válasza:
Eljarok edzeni...aztan rajovok hogy ettől meg mindig nem teljes az életem...neha iszok...neha rosszabb,neha fel akarom adni hirtelen...de rajovok hogy lehetne jobb is valahogy de erre csekély az esély...Aztán ujra arra gondolok hogy feladom mer mostmar tenyleg semmi ertelme...aztan rajottem hogy egy maganyos farkas vagyok aki nem jo senkinek...mostanra mar jóval barátsagtalanabb vagyok...bar vannak akik előtt nem mer azért hátha hátha...de nem...na tehat vannak akik előtt a jo oldalam mutatom...igazából gondolkozom az életen...És hogy mi lenne ha,és hogy ez nekem miért nem adatott meg ha másnak az ölébe hullik...en meg a ket kezem osszetenmem erte...azon h ők mivel érdemelték ki...hogy ők mivel többek nálam...szinte semmivel...jórészt gondolkozassal...
18/18 anonim válasza:
Jövök válaszolgatni.
Esetleg megbeszélem magammal.
Volt hogy vlogoltam magamnak. Vagyis videonapló inkább.
Ha éppen annyira izé nem vagyok akkor valami hobbiszerűséget csinálok, pl elektronika, szoftverfejlesztés, "házfelújítás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!