Fruzsa8 kérdése:
Ti mit csináltok, ha magányosak vagytok, de a családotokon kívül nincs kivel beszéljetek?
Figyelt kérdés
Vannak ilyen pillanataim, amikor nagyon egyedül érzem magam és legtöbbször akkor beszélgetek a barátnőmmel, de most ő nincs itthon2018. jan. 20. 21:56
4/18 anonim válasza:
Itt pofázok vagy magamban beszélek, esetleg macskához, bár ő unja.
5/18 anonim válasza:
Nekem is ilyen lazulós, semmittevős estém van jelenleg. Ha gondolod, beszélgethetünk :)
6/18 anonim válasza:
Ha egyedül érzem magam, akkor keresek valamit, ami leköti a gondolataimat.
Például egy jó film, youtube videók, cikkek, akár itt ülök. Vagy letöltök valami játékot. Vannak jó ingyenes játékok, War Thunder és társaik amik egészen komolyak.
Vagy épp beszélhetsz a családoddal, az sem ördögtől való. Én is anyámmal meg testvéremmel beszélek napi szinten.
9/18 anonim válasza:
Előadásokat vagy vitaműsorokat nézek a neten legkülönbözőbb témákban.
Ha meg még fáradt is vagyok ahoz hogy arra koncentráljak akkor meg feljövök ide. Mint most.
10/18 anonim válasza:
Veszek pár sört és elmegyek valami nyugodt helyre sétálgatni. A hegyre vagy a Duna partra, leülök és gondolkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!