Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok, ahhoz ha az új barátotok felajánlaná, hogy beszéljétek át részletesen kinek mi jó és időnként jelezzetek egymásnak?
1. Átbeszélni kinek mi a jó
2. Átnézni egy két szakirodalmat és új dolgokat kipróbálni, hogy mindkét félnek nagyon jó legyen
3. Néha szólni egymásnak, hogy kicsit másként vagy most ne változzon semmi egy kis ideig mert így most nagyon jó.
Még nem volt barátnőm, lassan a 30-at súrolom. De ha lesz szeretném a legjobbat nyújtani. Miden lehetséges jót elművelnék a puncijával kézzel, szájjal, nyelvel olyan módon ahogy az a legélvezetesebb számára.
Ezt egyrészt puszta imádatból tenném másrészt, így gondolom én is kapnék egy kis odaadóbb kényeztetést.
Még soha nem szexeltem, de számomra nagyon izgatónak tűnik az dolog, hogy elérjem azt, hogy több orgazmusa is legyen egy nőnek csak attól, hogy én kényeztettem..... gondolom ez tudat alatt valami önbizalom erősítő valami, vagy valami bizonyítási kényszer a sok elutasítás miatt ... vagy csak ilyen vagyok ?.... fogalmam sincs...
Ti mit gondoltok erről ?
Kimutatásokat,statisztikai elemzéseket,diagramokat csinálni...
Hol van itt a szenvedély??
Ez az élet rendje! Legalább is annak kellene lennie, hogy a pároddal megbeszéled mi is a helyzet ! :D
De nem ilyen tudományosan.. Mert még az unokáidnak is elmegy a kedve a szextől!
Ha egymásra vagytok hangolódva, eleve lesz egy csomó apró jel, amiből tudod mire vágyik a másik, ha pedig újra vágysz, el lehet neki úgy is mondani, hogy felcsigázd/ hangulatba hozd...
Mi értelme a szenvedélynek ha másik fél általában a nő nem mindig élvezi... ezért néha más bika után néz....
Nem kell diagramokat csinálni. inkább csak olyan előjáték / móka.
https://www.youtube.com/watch?v=xOcFGJhif-Y
A második este a filmből.
Vicces, hogy hasonló témáról már beszéltem itt és utána valahogy rá akadtam erre a filmre annélkül, hogy kerestem volna. Néha megijeszt a google intelligenciája. ez csak egy példa... depl. ők először idegen állnak ehhez, hogy tanítsak egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!