Józsefvárosiak, a 8. kerület tényleg lakhatatlan és veszélyes? Milyen a szakrendelő, a közbiztonság, a bolti árak? Nekem tetszik a kerület. De beszéljetek Ti! Előítéletesek kíméljenek!
Amit te előítéletnek gondolsz, az tapasztalat.
Megkíméllek, ktözz oda, ha neled tetszik
Csak 9-ben laktam, meg pár haverom a 8-ba.
A "jobb" rész csak hangos büdös és zsúfolt(Palotanegyed).
A rosszabb részeken meg kb bármikor jöhet szembe egy rablás, leütés, vagy késelés.
De cigányhordák masírozása bandázása megfélemlítési céllal teljesen szokványos.
Szerintem teljesen okés általában (bár nem járok minden részén), de a Blahánál sokat járok (éjszaka is). Nem szoktam félni egyáltalán, bár éjszaka a kisebb utcákban nem járkálok. Nyáron fogok odaköltözni és már nagyon várom, mert a külkerületből nagyon fárasztó bejárni.
Bolti árak...erről az jutott eszembe, hogy elugrottam a csavarboltba vagy 3 db csavarért és ingyen odaadta. Nagyon kedvesek, és általában egy ilyen kis szakboltban minden odaillőt kapni. Egyetlenegy rossz pontot mondanék, és az a piszok. Főleg a melegebb évszakokban rengeteg hányás van a járdán esténként.Az tuti, hogy utcára néző földszinti és 1. emeleti lakást nem igen vennék ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!