Melyek Magyarország legbiztonságosabb városai (pontosabbab városszéli területei) mind keleten, mind nyugaton? Ahol riasztó és rendőrségre jelző elektromos kerítés elég ahhoz, ha pár napra elmegy a háznép, akkor se törjenek be soha?
Győr-Moson-Sopron megyét én is ajánlom. Sosem volt gond amikor ott laktam.
Békés megyét viszont annál inkább kerüld. Volt ott egy házunk, ma már csak a falak vannak meg. Még a tetőt/cserepeket is leszedték, viszont a radiátorokat sem hagyták ott a barna "magyarok". Minden ami fa vagy fém volt, köddé vált.
"Ahol riasztó és rendőrségre jelző elektromos kerítés elég ahhoz, ha pár napra elmegy a háznép, akkor se törjenek be soha?"
A kérdés már eleve szar, mert ha ilyen kell akkor már rég megette a fene, nem biztonságos! :)
Hármaska: nem olvastad el figyelmesen a kérdést! Az általad írt helyen nem teheted meg azt ami a kiírásban áll, és általában nem is elég nagy a terület hozzá.
Négyeske: mégis akkor speciel Te hogyan biztosítod eme hosszú hétvégeken a nyugodt alvásodat azon az ingatlanodtól viszonylag távolabbi helyen azzal a biztos tudattal, hogy ezen védművek nélkül is biztonságban tudod a házad - és annak teljes környékét (magát a telket)?
Mert nem tudom elképzelni, hogy e rendszerek nélkül is, ha elmész otthonról - azt üresen hagyva - napokra, hogy tudsz mégis teljesen biztos lenni abban, hogy soha nem törnek be? Valahogy ez a kommentedből nagyon nem jött át...
És most ráadásul nem egy holmi belvárosi lakásról beszélünk, hanem egy külvárosi/városszéli több kisebb földszintes épületből álló komplexumból.
Tudod ezt biztonságban tudni egy kicsit más! ;)
Nézd, én úgy gondolom, hogy már tuti biztonságról nem beszélhetünk sehol.
Ahol nem a helyiek törnek be, oda elmennek távolabbról.
Én annak idején ezt Heves megyében úgy oldottam meg, hogyha el kellett mennünk napokra, akkor fizettem kutyás őrnek, aki éjjel-nappal ott tartózkodott. (5ezer/nap)
Mindenképpen kell, hogy életet lássanak (világítás, TV. stb) az a legbiztosabb, .... ha egyáltalán lehet biztos valami.
Őrző-védő cégek honlapján szabad területek külső őrzése mindenhol brutális 1000-2000 forintot emészt el ÓRÁNKÉNT!
(Ezért írtam, hogy rendőrségre plusz őrző-védő céghez azonnal jelző elektromos kerítés és infrasorompó, mert ott öt-tíz percen belül kiérnek, ha valaki akár csak hozzányúl a kerítéshez - már megy is a néma riasztás, és az úgy tudom nem (olyan) drága.)
Hogy tudtad megoldani, hogy egy teljes napra olyan embereket kapj (azért a többes szám, mert egy valaki (pláne napokig) ha akarná sem tudná egymaga ellátni feladatát), akik csak 5000 forintot kérnek el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!