Kiskunhalasiak! Milyen az élet a városotokban? Milyenek a munkalehetőségek? Közbiztonság?
Én is tősgyökeres halasi vagyok. Nekem az egyetlen gondom, ha ruhavásárlásra kerül a sor, szinte mindig el kell mennem más városba, hogy normál méretet találjak, pedig átlagos paraméterekkel rendelkezem.
Ahogy az első válaszoló is írta, a munkalehetőség a szakmádtól függ, de ha nagyon akarsz találsz. Lehet, hogy időbe telik, de találsz. Valóban sok a rendőr, állandóan cirkálnak. Engem sem támadtak meg soha, de sötétben elég para hazajönni, mert az utcánkba még mindig luxus tenni világítást..
Van menekülttábor, de a Tescoba szoktak menni, a városba nem láttam még őket. Az igazi menekültekkel nincs baj, ők nem szólnak, nem bámulnak..
Egyre több jó programot szerveznek a városban, próbálják fellendíteni a színvonalat.
Nekem egyedül a vásárlással van gondom.
Kiskunhalálos... unalmas hely, nincs egy normális szórakozóhely, kínai áruházak vannak, kevés ruhabolt, kicsi választék. a buszpályaudvar és a vasútállomás lepukkant és tele van hajléktalannal.
Én is halasi vagyok, azért szeretem csak mert ismerem és nem tévednék el sosem.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!