Az Angliai Corby-ban milyen munkalehetőségek vannak? Mennyire nehéz találni állást?
Corby-ba készülünk júliusban, egy ismerősöm segítségével.Mindent fontos dolgot elintéz, viszont állást nem tud biztosan ajánlani.Azt muszáj lesz keresni.A nyelvtudásunk alap társalgási.Magán tanárral is tanultuk.
Kérdés a kérdésben!
Mennyire kemény a munkamorál Angliában a magyar munkamorálhoz képest?Állítólag keményebb, ez igaz?Vagy csak területtől függ?
Köszönöm a válaszokat. :)
Az en tapasztalatom az, h a magyarokat szeretik. Szorgalmasnak es jol dolgozonak tartanak bennunket.
En no vagyok, ahol dolgozom, 2 angol ferfi munkatarsamat rohogve dolgozom le.
A tobbit nem tudom, mert nem ott vagyok, de szerintem ha nem vagy lusta, nincs mitol tartanod. Nyelvet tanuld!!!
Köszönöm szépen.Ez adott egy kis energiát.Nem vagyok lusta, sőt, szeretek dolgozni, pláne ha van miért. :)
Tanulgatom, próbálok dalokat fordítani, az is jó ugye?
További sok sikert :)
Nagyon szivesen! :)
Igen, az is jo, nezz egyszerubb filmeket angolul!
Ha van meg kerdesed, irj privit nyugodtan, amire tudok, valaszolok!
Neked is sok sikert az uj eletedhez! :)
Corby-ban vannak munkalehetőségek, van iskola és van néhány nagyobbka város a közelben de egyébként nagyon unalmas kisváros.
Valaha a fémiparáról volt híres és rengeteg skót munkás volt ott akik munkanélküliek lettek. Ma Corby inkább egy viszonylag jó állapotban lévő város ahol van munka de nem könnyű akárhol elhelyezkedni.
A helyiek zöme nem épp barátságos és elég sok az idegengyűlölet is.
Ha ide költözöl akkor a csipszgyár, a zöldség és gyümölcs feldolgozó vagy a kolbászgyár fog neked elsősorban melót adni. Viszont abban nincs sok köszönet mivel ezekre a helyekre boldog boldogtalan nyer felvételt. Szóval jobb ha jó angol tudással és jogosítvánnyal rendelkezel hogy mobilis légy.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!