Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek ha lenne egy...

Szerintetek ha lenne egy barátnőm és nem lennék ilyen magányos, könnyebben el tudnám viselni a körülöttem lévő rossz dolgokat?

Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 21:38
1 2 3 4
 31/32 Vizesaram válasza:

De miert vagy negativ? Gondolkodtal mar rajta? Miert gondolkozol negativan? Talan ha pozitiv lennel akkor baratnod is lenne. Ugyanis mint te, mas is pozitiv gondolkodasuakhoz huz. Ha alacsony az onbizalmad dolgozz azon, ha depresszios vagy dolgozz azon. Hogy dolgozol rajtuk?? Beszelgetsz, elmesz psychologushoz, csinalod amit szeretsz azon belul amit meg tudsz engedni magadnak. Elobb utobb lessz baratnod. Ez olyan mint a penz. Ha ra koncentralsz akkor soha nem lessz, Ha jatszod a jatekot a penz mellektermekkent jon magatol a tevkenysegedddel. Jo jatekos legyel. Hogy leszel jo jatekos? Jatszod a jatekot. Pl Minel tobbet szerelsz autot annal jobban ertesz hozza. Minel tobbet programozol annal jobb leszel. Elobb utobb hozzad jonnek mert tudjak hogy jo vagy es a penz jon anelkul hogy koncentralnal ra.

Beszelgess emberekkel akrmilyen temarol. Nevess, ne tudj mindent jobban, mert amindent tudok mindig maganyosak. Meg ha tudod is akkor is azt mondod a masiknak ..Ohh tenyleg?? Nem is tudtam. Hogy mukodik az??

Vegyel egy kis kutyat tartsd a lakasodban es setaltasd ketszer naponta, meglatod mennyi emberrel tudsz beszelgetni. Ha meg semmit nem szeretsz, semmi nem tetszik akkor ugyis mindegy, mert negativ vagy es rossz a felfogasod es azon kell dolgoznod.

2018. jan. 12. 09:50
 32/32 anonim ***** válasza:
Ahogy már feljebb írták páran,az egyedüllét egyáltalán nem egyenlő a magánnyal,sőt!Én egyedül sokkal boldogabb vagyok,mert hamar megunok mindenkit,és akkor már nagyon terhes lesz az illető jelenléte.Imádom a munkám,de egy húzósabb nap után baromira nincs kedvem senkivel se jópofizni,elég,h otthon vár3gyönyörű és vicces cica,akikről imádok gondoskodni.És mielőtt rám sütnétek,h hülye macskás vén lány,elárulom,3x is voltam férjnél,nem jött be ez az együtt élősdi.Utálok főzni,és más koszos cuccait mosni,ellenben így egyedül-de hangsúlyozom,egyáltalán nem magányosan- azt csinálok szabad időmben,amit csak akarok,és akkor amikor akarom,senkihez nem kell alkalmazkodnom,v kerülgetni a lakásomban!:)
2018. jan. 12. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!