Szerintetek ha lenne egy barátnőm és nem lennék ilyen
magányos, könnyebben el tudnám viselni a körülöttem
lévő rossz dolgokat?
21/32 A kérdező kommentje:
Igen,magamat kéne először szeretnem.De nem vagyok magammal megelégedve
a kérdésedre a válasz: igen.
én sokáig voltam magányos, most végre van egy jó kapcsolatom, bár nem tökéletes, vannak akadályok, de akkor is szeret valaki, foglalkozik velem valaki, el tudok neki mondani mindent, stb.
sokkal erősebb vagyok, sokkal kisebb rajtam a stressz, kiegyensúlyozottabb vagyok. egyáltalán jobb az életminőségem.
Ez másokkal is így van! hiába papolják neked, hogy legyél egyedül boldog. Az ember társas lény, a magány sajnos nem egészséges.
2018. jan. 9. 23:19
23/32 A kérdező kommentje:
Ja persze és szerinted mindehyik nő meg van magával elégedve.Emberek vagyunk mindenkinek vannak hibá ha bejön egy lány megy oda hozzá ennyi.Rossz esetben nemet mond a lènyeg ne legyen páva hajad és lásák hogy, komolya kapcsolatot szeretnél.De ha lesz is nem lesz olyan boldog életed mint a tv-ben.
2018. jan. 10. 00:08
"de azért ott mélyen legbelül ti is érzitek, hogy nem jó egyedül." - Légy szíves ne akarj helyettem érezni.
2018. jan. 10. 19:22
"Az ember társas lény, a magány sajnos nem egészséges." - Csakhogy kezdjük azzal, hogy nem csak az a két véglet létezik, hogy párkapcsolat, meg magány. Aki egyedülálló, az nem feltétlenül magányos, és a párkapcsolat is lehet boldogtalan.
2018. jan. 10. 19:57
Igazad van, nyilván vannak aszexuális emberek és szociopaták is, elnézést kérek, hogy a hozzád hasonlókat most kihagytam a számításból. Szóval én a normális emberekről írtam.
2018. jan. 10. 20:41
Csak mert valaki nem magányos egyedülállóként, még nem aszexuális és nem szociopata. A félemberek szoktak kapcsolatfüggők lenni, de bocsánat, hogy nem vettem figyelembe, hogy ti pont ilyenek vagytok.
Nekem egy velem egyenrangú, hozzám hasonlóan egész ember kell társnak, nem egy másiktól függő félember.
2018. jan. 10. 21:36
Ne attól legyél boldog, ha barátnőd lesz, hanem azért legyél boldog, hogy barátnőd legyen.
Remélem érted a lényeget ;)
2018. jan. 10. 22:58
30/32 tom80 válasza:
Szerintem próbáld ki, de semmiképpen sem itt várj választ az ilyen jellegű kérdésekre. Az, hogy pontosan mire gondolsz rossz alatt az nem derül ki. Mire gondolsz a világháborúra, a népirtásokra, vagy arra, hogy csúnyán néztek rád a CBA-ban? Van olyan rossz tehát ami feloldhatatlan, mivel az emberei nem sajátossága, hajlama és végigkíséri az emberiség történetét, van olyan szubjektív jellegű rossz, melyet egyéni cimkézés, interpretáció alapján nyilvánít az ember sokszor annak, nos ez utóbbi esetében tudsz rajta változtatni. Ahhoz egyébként nem kell barátnő. Egyébként te egy óvodás vagy, hogy ilyeneket kérdezel?
2018. jan. 12. 08:54
Kapcsolódó kérdések: