Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek ha lenne egy...

Szerintetek ha lenne egy barátnőm és nem lennék ilyen magányos, könnyebben el tudnám viselni a körülöttem lévő rossz dolgokat?

Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 21:38
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Viszont mint nő azt mondom ne látszódjon rajtad, hogy teljesen odavagy attól, hogy nincs senkid, mert az szerintem elég taszító egy férfinál, ha valaki búslakodva rohan egy csaj után csak legyen valakije végre. Az nem férfias. Én legalábbis mindig menekültem ha ilyennel találkoztam, engem megijesztett. Olyan érzésem volt, hogy tőlem fog függeni az egész léte, kedve, mindene, és ez sok. De biztos van csaj aki nem bírja egyedül, lehet ők ezt pozitívan veszik, ha valaki ilyen. 5ös voltam.
2018. jan. 9. 22:03
 12/32 A kérdező kommentje:
Tennék érte,hogy legyen,de nincs olyan nő akitől akarhatnék többet barátságnál.Észreveszem,ha tetszem egy nőnek,ilyen most viszont nincs
2018. jan. 9. 22:12
 13/32 A kérdező kommentje:
Tehát azokkal a nőkkel akiket ismerek,vagy barátság lehet csak vagy semmi
2018. jan. 9. 22:14
 14/32 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem boldogabb lennél! Az ember társas lény. Most lehet itt írogatni, hogy egész ember vagy meg stb..stb.. de azért ott mélyen legbelül ti is érzitek, hogy nem jó egyedül. Nem azt mondom, hogy nem lehet meglenni hanem azt, hogy szüksége van az emberenk egy társra, hogy ne zakkanjon meg.
2018. jan. 9. 22:18
 15/32 A kérdező kommentje:
Igen így van ahogy az utolsó mondja
2018. jan. 9. 22:23
 16/32 anonim ***** válasza:
Igen, mert ha érzed, hogy szeretve vagy és te is szereted azt az embert, akkor extra erővel hat rád, mintha valami veleszületett, csak eddig elrejtett képességed bújna felszínre. De ez tényleg csak akkor működik, ha őszinte szerelemmel, szeretettel fordultok egymás felé.
2018. jan. 9. 22:55
 17/32 A kérdező kommentje:
Igen,csakhogy én nem vagyok szeretve
2018. jan. 9. 22:59
 18/32 anonim ***** válasza:
49%
Ki van szeretve, vagy inkább úgy kérdezem, ki van számára megfelelő módon szeretve?
2018. jan. 9. 23:02
 19/32 A kérdező kommentje:
Én biztosan nem
2018. jan. 9. 23:03
 20/32 anonim ***** válasza:
Szereted magadat? Nem? Akkor kezdd el Cimbora! Majd, ha kicsit pozitívabb lesz a kisugárzásod, a nők is fel fognak rád figyelni. :)
2018. jan. 9. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!