Ki volt úgy hogy teljesen egyedül érezte magát minden téren?
Én is ilyen helyzetben vagyok. Nem szeretett soha senki sem, a családomnak se vagyok fontos. Állandóan falakba ütközök, amikor pedig egy kis időre megtapasztalom milyen lehet boldognak lenni, akkor az élet elveszi előlem a lehetőséget, ellehetetlenít engem, és újabb nehézség elé állít. Sajnos az élet igazságtalan, és ez ellen nem tehetünk semmit sem...
Viszont nem szabad Magadat bántanod. Átérzem Te is miért folyamodhatsz ehhez, talán Te is úgy véled a fizikai fájdalom eltereli a lelki bántalmakról a figyelmed.
Próbálj apróbb örömöket keresni az életben, amelyek ugyan nem hagyják mellőzni a gondokat, de ideig-óráig hasznosak lehetnek: színezés, séta, olvasás, mások segítése...
Ezzel egyidőben pedig jöhet a pszichológus felkeresése.
szóra sem érdemes amit irtál, mert úgyis csak sablon válaszokat kapsz majd.
nem ismerlek, de mivel módodban állt kiirni a kérdést, ezért feltételezem hogy:
-eszméletlen luxusban élsz, a világ többi részéhez képest
-a világ 90%-ának nehezebb az élete mint neked, és milliók cserélnének veled
-tudsz mit csinálni, csak nincs elég lelki vagy szellemi erőd hozzá,
-azzal hogy vagdosod magad, és még tudod is hogy nem ez a megoldás, kijelented hogy szánalmas vagy mert ostoba gyerekes jelekkel akarod felhívni a figyelmet az életedre, amit jobban megkéne becsülnöd
utolsó gondolatként: Add fel ha csak ennyi tellett tőled
Engem nagyon sok mindenki körbevesz, egy nagyon társaság kedvelő ember vagyok és rengeteg mindenkire számíthatok, viszont ennek ellenére is egyedül és sokszor üresnek szoktam érezni magam..
Mondjuk ezt a családi körülményeim számlájára írom, konkrétan nincs családom, csak egy megjátszott minta, és sokszor kínlódok az elnyomott érzéseim miatt, de annyi mindennel lekötöm magam hogy eltudom nyomni magamban, és a barátaim is segítenek.
A vagdosás csak figyelemfelkeltés, az én testvérem napi szinten terrorizál lelkileg, fenyeget hogy megöl, mégse jutott még eszembe hogy vagdossam magam.
Mindenki máshogy vélekedik, de ezzel nem érsz el semmit, a problémán (ha tudsz) felül kell kerekedni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!