Egy teljesen reménytelen fiú, hogy foglalja el magát egyedül 50-60 évig?
A változtass és tegyél érte valaszokat kérem szépen hagyjuk,mert nem fogok tenni érte és amúgysem sikerülne. :)
Sportolok egyedül rendszeresen és kutyám is van.
Ennyi az életem.
Mivel foglalhatnám el magamat?
heti 1x menj el kur-va nénihez.
pár hónap alatt profi kéjenc leszel,aki már nem fél a nőktől,meg a pi-nától és akkor elkezdhetsz diszkókba,pubokba járkálni nőkért a ku-rvák mellett.
végül az arcodat beterítő puni szag oly annyira ki fogja tölteni az életed,hogy azt fogod észrevenni,hogy 5-6 jó csajból nem tudod majd eldönteni,hogy melyiket is tartsd meg.
aztán egy nővel meg elrepül majd érdekesebben és tartalmasan az a pár év.
Ez a menj el k_rva nénihez dolog azért egy picit kemény részemről, bár nem zárkózom el a dologtól: Nálam is előfordult, komolyan számításba vettem, hogy akkor az ilyen weboldalakat felkeresem, és kifizetem a "szolgáltatót". Mondjuk szerencsémre(?) vagy pehből történt az, hogy éppen abban az időszakban, amikor ezen járt a fejem, a televízióban éppen az egyik ismert tévécsatornának az esti híreiben benne volt az, hogy az ilyen szolgáltatásokat nyújtó nőnél történt egy kis balhé az ügyfél és ő közte: Kiderült ugyanis hogy a hölgy nem dolgozik egyedül, és egy viperás kigyúrt pasas előlépett mikor az ügyfél elégedetlen volt a szolgáltatás valamely részével, és történt valami olyasmi, ami miatt hírértéke volt az ügynek.
Nyilván, nem kockázat mentes a dolog, csak arra akarom felhívni a figyelmedet hogy ha valaha te is hasonló szolgáltatást veszel igénybe valakitől, akkor azért legyél biztos a dolgokban. (Nem veszi éppen kamera, pénztárcádban csak annyi pénz van, amennyit a hölgynek kell adni, illetve hogy a bankkártyádat nem viszed magaddal - netalán egy rablásba is belekerülj ugye, stb.)
Egyébként hasonló cipőben járok én is, részvétem.
A szocializálódás elkerülése a későbbiekben igen bosszús dolog lesz, illetve igen csak vissza fog ütni. Ajánlatos megbarátkozni azzal, hogy barátok illetve ismerősök nélkül egy folyamatosan növekvő népességgel rendelkező civilizációban csak nagy szívások fognak történni az emberrel, és nem feltétlenül jók. Bár egyébként, ha randa is az arcod és mellette fit vagy, nőd még mindig lehet - példákkal tele van az élet ha éli azt az ember.
a lakáson dolgozó ribizlik első számú célja,hogy visszajáró ügyfelet csináljon belőled.
ezért van,hogy amikor mész és véletlenül nem kapcsolta ki a mobilját és megcsörren,a többség azonnal bocsánatot kér érte.
ha nem valami szakadékhoz mész,akkor kizárt hogy atrocitás érjen.
a másik dolog a strici.
a lakásosok igen kis százaléka dolgozik stricivel,vagy alkalmaz védőembert.
a harmadik,hogy ha már van védőember,akkor az csak akkor jön elő,ha a nőci testi épsége veszélybe kerül,vagy ha balhézik a pali mert nem állt fel neki,vagy részeg,vagy be van drogozva.
de normális csajok be sem engednek magukhoz piást,vagy drogost.
és végül,a legtöbb közülük sima egyetemista csajszi,nem pedig alvilági körökben forgó csalimadár.
szóval előző te inkább egy jó okot találtál magadnak arra,hogy legyen okod a megfutamodásra.
Minden meg fogsz unni egyedül kb. és szenvedni fogsz évekig. A magány megbolondít.
Én olvasnék a helyedben, tanulnék. Végtelen sok érdekes könyv van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!