Hogyan élhetném túl a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Nagyon egyedül érzem magam. Sajnos párkapcsolatra nem vagyok alkalmas annyit csalódtam hogy nem tudok hinni a szerelembe, de még a szeretetben sem. Barátaim nincsenek szülő házamban élek. Persze mondhatjátok hogy legyek a családommal csak hogy a szüleim meghaltak így egyedül élek. Kollégáim is mindig mondják hogy 29 éves vagy szüleiddel élsz semmi gondod nincsen ja persze nincs. Nem nagyon nyafogok senkinek de most kiborult a bili nagyon rosszul érzem magam éjjelente még aludni sem tudok már ettől. Gyűlölők mindenkit aki boldog és haragszok is rájuk és nem is értem hogy mitől boldogok. Mitévő lehetek? Már voltam orvosnál ez ügyben már nem akarok öngyilkos lenni, de most meg nagyon boldogtalan így az életem.2017. dec. 5. 03:34
11/11 anonim válasza:
Ha gondolod talizhatunk karácsony napján? 26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!