Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan élhetném túl a karácsonyt?

Hogyan élhetném túl a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Nagyon egyedül érzem magam. Sajnos párkapcsolatra nem vagyok alkalmas annyit csalódtam hogy nem tudok hinni a szerelembe, de még a szeretetben sem. Barátaim nincsenek szülő házamban élek. Persze mondhatjátok hogy legyek a családommal csak hogy a szüleim meghaltak így egyedül élek. Kollégáim is mindig mondják hogy 29 éves vagy szüleiddel élsz semmi gondod nincsen ja persze nincs. Nem nagyon nyafogok senkinek de most kiborult a bili nagyon rosszul érzem magam éjjelente még aludni sem tudok már ettől. Gyűlölők mindenkit aki boldog és haragszok is rájuk és nem is értem hogy mitől boldogok. Mitévő lehetek? Már voltam orvosnál ez ügyben már nem akarok öngyilkos lenni, de most meg nagyon boldogtalan így az életem.

2017. dec. 5. 03:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
Xard le. Olyan mint a többi nap. Nem csak karácsonykor kell szeretni meg családozni. Az álszent dolog. Minden nap. Szal ne lihegd túl ezt. Am ėn is egyedül karácsonyozok rėg óta... Munkában.
2017. dec. 5. 05:44
 2/11 anonim ***** válasza:
3%
Abban az esetben ha te pulyka vagy akkor FUSS! XD
2017. dec. 5. 05:48
 3/11 Bihar Valatonon ***** válasza:
58%
Azért utálni a karácsonyt, mert nincs senkid lelkileg nyomorult dolog, főleg az 1es válaszolóra vonatkozóan duplán. Azért utálni másokat, mert ők boldogok úgy mit vársz?! Ha képtelen vagy a befordultságod kezelni nem más fogja megmondani mit tegyél viseld a sorsod...az ember maga dönti el magányos, vagy csak egyedül van. Nekem sincs párkapcsolatom még sincs semmi bajom a karácsonnyal, mert szeretem az ünnep hangulatát, és jó látni mások örömét. Akinek nincs párja ünnepelhet akár barátokkal is persze ha nem üldözi el őket maga körül azzal, hogy nem viseli el az ő örömük....
2017. dec. 5. 06:04
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

Nekem sincs kapcsolatom, én is egyedül vagyok karácsonykor, es eddig is egyedül voltam? És? Én ettől független szeretem a karácsonyt, ha kell kimozdulok, kirandulni, városba sétálni, vagy csak otthon maradok tv-zek.....

Semmi gond... ezt a te döntésed, hogy hogy éled a napjaidat. Ha ilyen depisen, akkor fogadd el, de mast ezért ne utálj.... ha gind ez az elet valtoztass... rajtad múlik minden, nem a kispistán....

29/f

2017. dec. 5. 09:25
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
Legyen kutyád, vagy cicád, szeresd és gondoskodj róla.
2017. dec. 5. 10:05
 6/11 anonim ***** válasza:
28%

3 éve idén leszek szabadnapos először karácsonykor. Mivel külföldön élek és csak két szabadnapom van, itt maradok. DE! szerencsésnek érzem magam, mivel magamnál jobban senkit nem szeretek ezen a világon, ezért fantasztikus karácsonyom lesz, mivel magammal tölthetem az ünnepeket. Természetesen jó lenne családdal is, de ez most ilyen, ezért ki kell használni, nem rinyálni. Véleményem szerint nem élsz élménydús életet, nem tudod magad lefoglalni, megesz a fene az egyedüllétben. Kéne hobbi nem? Valami amiben kiadhatod magad. De mi is az.. nehéz rájönni ha lusta az ember és nem csinál semmit. Tudom, hogy minden ember fejében megvannak a miértek.. de én már láttam önfeledten magán nevető féllábút, aki eregeti a saját helyzetéről a poénokat. Boldogabb volt mint a legtöbb egészséges ember.

A rosszindulatot és az irigységet megérzik.. és el is kerülik. Így max olyan barátot fogsz találni, akivel együtt szenvedhetsz.

Amúgy én is 29 vagyok, 3 éve élek külföldön egyedül. Ezalatt nem sikerült bensőséges kapcsolatot kialakítanom, hiányzik az életemből. Ezért több időt tudok magammal foglalkozni.

Bogozd ki, mi van a fejedben és ne szégyellj semmit sem beismerni magadnak. Olvasatlan vagy? ez van. majd olvasol többet. Elb..ad a kapcsolataid? Na és akkor.. egy dolog állandó az életben, az te saját magad vagy. Mindenki más jön megy.

A lényeg, hogy ne az motiváljon, hogy elkerüld a félelmet és a magányt, hanem az, amit el akarsz érni.

2017. dec. 5. 11:59
 7/11 Bihar Valatonon ***** válasza:
43%
Bírom ezt a lepontozósdit, csak mert nem buksisimogatón fejeztem ki magam csak őszintén :DDDDD
2017. dec. 5. 12:02
 8/11 anonim ***** válasza:
9%
Én szeretek egyedül lenni nyugot életem van ha fizetnének akkor semm választanék más életet.Jó hogy, kolegáid hülyeségét nem kel otthon halgatni örülj ennek karácsonykor.
2017. dec. 5. 12:03
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Emeld fel popód s utazzál valamerre...láss...nézz...tapasztalj...ismerkedj, aztán derül az, aki derül...

Egy gyűlölködő "egyed" még a kutyának sem kell...felfoghatnád, ezért változtass ezen kimozdulással...stb.

2017. dec. 5. 15:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Fogd fel úgy, mint sima szavadnapokat. Pihenj, ejtőzz és próbáld nem gyűlölni azokat akik boldogok. Neked is jobb lesz.
2017. dec. 5. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!